jacek1 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 (edytowane) Jak w temacie, kupię skórzany kombinezon motocyklowy, jedno lub dwuczęściowy, z ochraniaczami i ślizgaczami, na szczupłego chłopa, wzrost do 180 cm. Możliwa zamiana na kombinezon z cordury z pełnymi ochraniaczami i ślizgaczami, z moją dopłatą. Cena do 400 zł. Tel. 600246395. Pzdr. Edytowane 22 Grudnia 2009 przez jacek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 (edytowane) witam ja bym mial cos ale chciałnbym za niego 500zł... Firmy A-PRO w sklepie kosztuje 2000zł , uzywany byl 1,5 sezonu ma wszystkie ochranicze ( bez sliderow bo sie sjechaly :icon_razz: ) i mala przecierke na lokciu co nie ma wplywu na calosc. Wymienilem wszytskie zamki wiec siadac i jechac:P fotki zoabcz sobie www.bikepics.com/members/zammer czarny z garbem jak bedziesz zainteresowany napisz to podesle konkretnijsze fotki pzdr Edytowane 22 Grudnia 2009 przez ZammeR_Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dzięki ZammeR za ofertę. Fotki z chęcią zobaczę ( możesz podesłać np. przez gg, bo w podanym linku niewiele widać ), jestem zainteresowany. Może ktoś jeszcze chce się pozbyć skóry ;) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Równiez jestem zainteresowany kombinezonem z tym ze moge troche wiecej za niego dac, jesli ktos ma cos takiego to prosze pisac na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Równiez jestem zainteresowany kombinezonem z tym ze moge troche wiecej za niego dac, jesli ktos ma cos takiego to prosze pisac na pw. Załóż sobie gościu nowy temat, to nie licytacja na allegro :banghead: Przy okazji Wesołych Świąt wszystkim. Pzdr. Edytowane 23 Grudnia 2009 przez jacek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 jutro dam fotki kombi bo nie mialem kurde dzis czasu sorki :/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi