franekfilm Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Franek.....Jarku zaniemówiłem, Alicja nie wierzy coś mówi o wkręcaniu?!?!?! I ma rację- wkręcałem, ale tylko do 4 tys. obrotów. W garażu nie chciałem przesadzać. Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Nie no widzę Franku, że to jednak prawda co w trawie piszczy :icon_mrgreen: A już myślałam, że pomyliłeś Święta, że to to prima aprilis, czy jak. Po prostu zwyczajnie nie uwierzyłam. I tu oficjalne gratuluję!!! :crossy: :crossy: :clap: Mama santa, to się będzie działo w sezonie :eek: Janek, Franek...kto następny :biggrin: Edytowane 23 Grudnia 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 heheee dobre Franku :biggrin: moje gratulacje! lepszego prezentu chyba nie mogłeś sobie sprawic :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi