basman007 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Moja mgna potrzebuje trochę kosmetyki. Jeśli możecie podpowiedzcie mi jakich środków,(past) użyć na chromy i nikle bo trochę nadgryzł je ząb czasu i aury. Mam czas i garaż więc najpierw chcę popracować sam zanim oddam do zakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Czego użyć? Wyszukiwarki bo takich tematów jest duzo, i nie pomyslec troche i wstawiać tematy w odpowiednich działach a nie pisac bzdury w pierwszym lepszym. Pozdrawiam Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Najlepiej to pieluchą a jak nie pomoże to faktycznie wyszukiwarka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spili Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 (edytowane) Moja mgna potrzebuje trochę kosmetyki. Jeśli możecie podpowiedzcie mi jakich środków,(past) użyć na chromy i nikle bo trochę nadgryzł je ząb czasu i aury. Mam czas i garaż więc najpierw chcę popracować sam zanim oddam do zakładu. Ja używam tych 3 produktów w zależności od stopnia potrzeby :-) Pomogło na moje lekko pożółkłe, przebarwione wydechy :-) Chrom i nikiel Lakier i metalowe powierzchnie 1 Lakier i metalowe powierzchnie 2 Wszystkie 3 się świetnie uzupełniają. Polecam... Edytowane 18 Grudnia 2009 przez Spili Cytuj http://www.paneuropean-klub.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basman007 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja używam tych 3 produktów w zależności od stopnia potrzeby :-) Pomogło na moje lekko pożółkłe, przebarwione wydechy :-) Chrom i nikiel Lakier i metalowe powierzchnie 1 Lakier i metalowe powierzchnie 2 Wszystkie 3 się świetnie uzupełniają. Polecam... Dzięki Spili. O taką podpowiedź mi chodziło. Natomisat koledzy którzy wypowiadali się powyżej może i swoje racje mają, natomiast widać że zjedli wszystkie mądrości świata i są niesamowitymi motocyklistami i informatykami w jednym. Czego użyć? Wyszukiwarki bo takich tematów jest duzo, i nie pomyslec troche i wstawiać tematy w odpowiednich działach a nie pisac bzdury w pierwszym lepszym. Pozdrawiam Pozdrawiam wszewiedzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Castrol Bike Polish, świetny środek do polerki, łącznie z czarnymi matowymi plastikami, próbowałem także odpowiednika z Motul'a, ale już nie daje tak fajnego efektu jak wspomniany Castrol. Polecam, sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 na chromy, aluminium polecam AUTOSOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Pasta polerska automax też daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Castrol Bike Polish, świetny środek do polerki, łącznie z czarnymi matowymi plastikami, próbowałem także odpowiednika z Motul'a, ale już nie daje tak fajnego efektu jak wspomniany Castrol. Polecam, sprawdzone. Tez stosuje Castrola - dobry wynalazek. Ale do przyrdzewialych chromöw to uzywam AUTOSOL "metal polish", a sä z tej firmy jeszcze pasty do nierdzewki, aluminium. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 podpisuje sie pod autosolem. u mnie najslabiej zadzialal na kolektorach, ale reszta super, swieci sie jak psu...obroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basman007 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 podpisuje sie pod autosolem. u mnie najslabiej zadzialal na kolektorach, ale reszta super, swieci sie jak psu...obroza dzięki panowie. Jednak ktoś pomoże świeżakowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi