Speedhorse Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam Tomek...Chętnie pisze się na wyjazd, zwłaszcza że mam dość wypadów na jeden moto 100-140 km/h: 1. Kamandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Kamandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12. Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 15. ajrisz - pod dachem. Jadę niezależnie od terminu, bo urlopy mnie nie obowiązują 16. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 17. drzewulec - dach ale się dostosuję 18. Gladius - dach, ale namiotem też nie pogardze 19. Maro78 - pod dachem 20. Ania - tak jak Maro78 21. Endrju - pod dachem 22. G_onzo - pod dachem 23. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 24. Pierwoszów 25. Marcysiek 26. Horoś - z propozycją utworzenia grupy 120-160 27. Gosia jw. 28. Belgu (pod dachem) 29. mario33 - dach - (mogę zamykać w tej gdzie Spławik prowadzi - złoty piętnaście średnio ) 30. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 31. mla j.w. 32. DrSpławik - hotel *** + gym fitness and spa, nie dostosuje się do nikogo tylko wszyscy do mnie 33. Nofik - pod dachem 34. Sarar - pod dachem 35. Alicja - pod dachem (na jednym moto z Sarar) 36. Marcin_białystok - nocleg pod dachem 37. Mars"s - pod dachem ale dostosuje się. 38. A 3 Ridah - namiot lub pod dachem, dostosuję się. 39. Kumpel bez nicka (musi wymyśleć), ale z XJR - pod dachem. 40. Speedhorse - pod dachem, ale dostosuję się 140-180 km/h: 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) 5. Kiler jak narazie tu jest mniej ludzi więc wolę ta ale jak znam życie do czasu wyjazdu będzie jeszcze 10000000000 przetasowań 6. zibixx nocleg -hotel, ale dostosuje się do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuszaj Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 To ja tez sie dopisze... poki co wstepnie... urlop juz zaplanowany, ale w mojej pracy to nic do konca zaplanowac sie nie da... :/. Mimo wszystko mysle ze sie uda wyruszyc :-) 100-140 km/h: 1. Kamandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Kamandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12. Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 15. ajrisz - pod dachem. Jadę niezależnie od terminu, bo urlopy mnie nie obowiązują 16. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 17. drzewulec - dach ale się dostosuję 18. Gladius - dach, ale namiotem też nie pogardze 19. Maro78 - pod dachem 20. Ania - tak jak Maro78 21. Endrju - pod dachem 22. G_onzo - pod dachem 23. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 24. Pierwoszów 25. Marcysiek 26. Horoś - z propozycją utworzenia grupy 120-160 27. Gosia jw. 28. Belgu (pod dachem) 29. mario33 - dach - (mogę zamykać w tej gdzie Spławik prowadzi - złoty piętnaście średnio ) 30. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 31. mla j.w. 32. DrSpławik - hotel *** + gym fitness and spa, nie dostosuje się do nikogo tylko wszyscy do mnie 33. Nofik - pod dachem 34. Sarar - pod dachem 35. Alicja - pod dachem (na jednym moto z Sarar) 36. Marcin_białystok - nocleg pod dachem 37. Mars"s - pod dachem ale dostosuje się. 38. A 3 Ridah - namiot lub pod dachem, dostosuję się. 39. Kumpel bez nicka (musi wymyśleć), ale z XJR - pod dachem. 40. Speedhorse - pod dachem, ale dostosuję się 41. tuszaj - obojetnie, byle bym wczesniej wiedzial na co sie szykowac :) 140-180 km/h: 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) 5. Kiler jak narazie tu jest mniej ludzi więc wolę ta ale jak znam życie do czasu wyjazdu będzie jeszcze 10000000000 przetasowań 6. zibixx nocleg -hotel, ale dostosuje się do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam Wszystkich! Proponuję jakieś wstępne posumowanie; Dokładny termin, Program (przynajmniej zarys), Jakiś wieczór integracyjny!? (gdzie?) Kto załatwia i gdzie noclegi (lub we własnym zakresie), Kto zbiera kasę na noclegi, Do kiedy i gdzie ewentualna wpłata, Miejsce i godzina zbiórki, Itd... ps. Zostały 3 miechy niecałe do wyjazdu! Przy okazji co to za wyjazd na Białoruś o którym piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) :clap: Edytowane 8 Lutego 2010 przez zoltecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Proponowałem swoją osobę na zebranie kasy. Jak nie, to nie :icon_razz: :bigrazz: Czas minął. Niech kto inny zbiera. Ja to przynajmniej bym jej nie przepił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) Witam ponownie i przepraszam ze sie wczesniej nie odezwalem :notworthy: ale mialem lekkie problemy aby sie tu zalogowac troche juz str sie narobilo w tym wontku ogolnie sie pisze na ta wycieczke ale.......................................................... ostatecznie na poczatku kwietnia bede wiedzial czy lekarz mnie dopusci i czy nie bedzie chcial mnie ponownie kroic a dokaldniej mowiac moje kolano - ja bede za opcja nclegu pod dachem - jesli chodzi o predkosc z jaka mialbym sie poruszac to zalezy do jakiej przewodnik calej wycieczki czyli Tomek mnie dopisze - widze ze szykuje sie lepsza imprezka towarzyska wiec jak mozna TOWARZYSZU TOMKU poprosze o przydzial z wojtasikiem i gerardem w jednej ekipie o ile takowa powstanie :crossy: :biggrin: przynajmniej nie trzeba beidze sie martwic "Czy koncowka ZROZUMIALA" :icon_twisted: :icon_twisted: więc dokupię tylko troszkę " ecipeci " i :crossy: i nie bedize problemow z porozumieniem sie z innymi nacjami :flesje: Wujek dobra rada rzecze- wyluzujcie ta lista zmniejszy się jeszcze o 30% i zmieni kilkakrotnie do kwietnia jak uczy praktyka :biggrin: ja bylbym wiekszym pesymista i obstawalbym ze conajmniej 40 % sie wykruszy :biggrin: :buttrock: i uwazam ze liste powinno sie zaczac tworzyc na poczatku kwietnia bedzie wowczas bardziej wiarygodna ale to tylko moje zdanie Edytowane 10 Lutego 2010 przez Andrzej Gwiazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 ja bylbym wiekszym pesymista i obstawalbym ze conajmniej 40 % sie wykruszy :biggrin: :buttrock: i uwazam ze liste powinno sie zaczac tworzyc na poczatku kwietnia bedzie wowczas bardziej wiarygodna ale to tylko moje zdanie luzik Andrzej... niech sie wykruszaja... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 jak się wymigać z pracy z czwartku i piątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam Tomek...Chętnie pisze się na wyjazd, zwłaszcza że mam dość wypadów na jeden moto 100-140 km/h: 1. Kamandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Kamandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12. Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 15. ajrisz - pod dachem. Jadę niezależnie od terminu, bo urlopy mnie nie obowiązują 16. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 17. drzewulec - dach ale się dostosuję 18. Gladius - dach, ale namiotem też nie pogardze 19. Maro78 - pod dachem 20. Ania - tak jak Maro78 21. Endrju - pod dachem 22. G_onzo - pod dachem 23. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 24. Pierwoszów 25. Marcysiek 26. Horoś - z propozycją utworzenia grupy 120-160 27. Gosia jw. 28. Belgu (pod dachem) 29. mario33 - dach - (mogę zamykać w tej gdzie Spławik prowadzi - złoty piętnaście średnio ) 30. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 31. mla j.w. 32. DrSpławik - hotel *** + gym fitness and spa, nie dostosuje się do nikogo tylko wszyscy do mnie 33. Nofik - pod dachem 34. Sarar - pod dachem 35. Alicja - pod dachem (na jednym moto z Sarar) 36. Marcin_białystok - nocleg pod dachem 37. Mars"s - pod dachem ale dostosuje się. 38. A 3 Ridah - namiot lub pod dachem, dostosuję się. 39. Kumpel bez nicka (musi wymyśleć), ale z XJR - pod dachem. 40. Speedhorse - pod dachem, ale dostosuję się 140-180 km/h: 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) 5. Kiler jak narazie tu jest mniej ludzi więc wolę ta ale jak znam życie do czasu wyjazdu będzie jeszcze 10000000000 przetasowań 6. zibixx nocleg -hotel, ale dostosuje się do innych 7.Jerzyk7, pod dachem, wyjazd z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 jak się wymigać z pracy z czwartku i piątku? Zabierz klasę na wycieczkę. Chyba dalibyśmy się namówić na zabranie młodych damskich plecaczków. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 ..................... zabranie młodych damskich plecaczków. :icon_twisted: pzdr oj Igor :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 jak się wymigać z pracy z czwartku i piątku? ...Romanie eS ...troszkę kreatywności .....jest tak wiele inspirujących rzeczy wokół ...np. taka 'Ulica Sezamkowa' ...i odcinek sponsorowany przez literkę L i cyferkę 4 ;-) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 dziewczęta są niewinne, chyba jeszcze od ostatniej kontroli więc na plecaki się mało nadają, a "może leci z nami lekarz? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Oczywiście że tak - DR Spławik :biggrin: Witam wszystkich, temat w ulubionych, zdecyduję na 2-3 dni przed, tak jak było z Wilnem. Narazie mi jeszcze narty w głowie :smile: Jakby co to wskoczę na miejsce jakiegoś dezertera. Pozder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Uwaga- kopiujcie dokładnie listę- Kolego przemieść sie troszkę dalej.... na 42 ,czytaj Szuberto- były wpisy wcześniej na poz. 40 i 41! Pozdrowionka Witam Tomek...Chętnie pisze się na wyjazd, zwłaszcza że mam dość wypadów na jeden moto 100-140 km/h: 1. Kamandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Kamandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12. Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 15. ajrisz - pod dachem. Jadę niezależnie od terminu, bo urlopy mnie nie obowiązują 16. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 17. drzewulec - dach ale się dostosuję 18. Gladius - dach, ale namiotem też nie pogardze 19. Maro78 - pod dachem 20. Ania - tak jak Maro78 21. Endrju - pod dachem 22. G_onzo - pod dachem 23. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 24. Pierwoszów 25. Marcysiek 26. Horoś - z propozycją utworzenia grupy 120-160 27. Gosia jw. 28. Belgu (pod dachem) 29. mario33 - dach - (mogę zamykać w tej gdzie Spławik prowadzi - złoty piętnaście średnio ) 30. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 31. mla j.w. 32. DrSpławik - hotel *** + gym fitness and spa, nie dostosuje się do nikogo tylko wszyscy do mnie 33. Nofik - pod dachem 34. Sarar - pod dachem 35. Alicja - pod dachem (na jednym moto z Sarar) 36. Marcin_białystok - nocleg pod dachem 37. Mars"s - pod dachem ale dostosuje się. 38. A 3 Ridah - namiot lub pod dachem, dostosuję się. 39. Kumpel bez nicka (musi wymyśleć), ale z XJR - pod dachem. 40. Speedhorse - pod dachem, ale dostosuję się 140-180 km/h: 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) 5. Kiler jak narazie tu jest mniej ludzi więc wolę ta ale jak znam życie do czasu wyjazdu będzie jeszcze 10000000000 przetasowań 6. zibixx nocleg -hotel, ale dostosuje się do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi