wojtasik Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) raczej autostradką:) a winieta ile kosztuje? ...Czechy/Słowacja dla motocykli - free ...Węgry ...dla motocykli winieta 4-dniowa (w tym czasie kiedy tam będziemy) to: 585 HUF - czyli coś koło 10 PLN ...od maja do końca września taka winieta to 765 HUF http://www.motorway.hu/02Ematrica/01Dijtablazat2010 pozdr, w Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Co do miejsc w BP, na pewno się znajdą. Sam dysponuję jednym wolnym miejscem. Witam!!! Czy ma ktoś wolne miejsce w pokoju w BP? Jak, tak to bym się do kogoś dokoptował! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_onzo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam Czy ma ktoś wolne miejsce w BP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam Czy ma ktoś wolne miejsce w BP? http://www.hotelmontechristo.hu/cgi-bin/site.pl?page=order Tu można rezerwować pokoje. Na hasło Polish Bikers jest 10% zniżki Kolacja jest zarezerwowana dla 30 (+/- 3) osób. Będę zbierał hajs, (po 10 euro od osoby). Reszta niestety, radzi sobie sama. Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 http://www.hotelmontechristo.hu/cgi-bin/site.pl?page=order Tu można rezerwować pokoje. Na hasło Polish Bikers jest 10% zniżki Kolacja jest zarezerwowana dla 30 (+/- 3) osób. Będę zbierał hajs, (po 10 euro od osoby). Reszta niestety, radzi sobie sama. Gdzie i kiedy bendziesz zbierał tą kasę? I, a propo gdzie jest to spotkanie (adres) :rolleyes: Witam Czy ma ktoś wolne miejsce w BP? Ja też szukam miejsca wolnego BP! Napisz mi swój nr tel na priwa to razem bendziemy rezerwować! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Gdzie i kiedy bendziesz zbierał tą kasę? I, a propo gdzie jest to spotkanie (adres) :rolleyes: Ja też szukam miejsca wolnego BP! Napisz mi swój nr tel na priwa to razem bendziemy rezerwować! :crossy: spotkanie będzie tu: http://mapy.google.pl/maps?f=q&source=s_q&...29&z=16&iwloc=A Datę i czas ustali Tomek Kulik. Kasę będę zbierał gdzie się da. Pierwszeństwo dla osób z ostatniej zaktualizowanej listy: 1. Drzewulec ( 1x 2os w BP)- Mam wolne miejsce w pokoju. Wspólna Kolacja na TAK 2. Igor - rezerwacje w hotelach BB i BP zrobione, bez żarcia (wymyśli się coś na miejscu) 3. Adu (1 x 2 os. w BP) + wspólna kolacja na TAK 4. oscar (1 x 2 os. w BP) - kogos do pokoju mam nadzieje ze znajde 5. Sadek (+toliveistodie) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 6. toliveistodie (+Sadek) (BB i BP zaklepane, piszemy się na wspólną kolację) 7. Kubuś + Emilia (BB i BP, chętni na wspólną kolację) 8. mario33 - w BB coś się znajdzie, w BP (1x1os - bo chrapię ) (wspólna kolacja TAK) 9. Szuberto BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 10. Yamahala BB Ziad, BP gdzie indziej, wspólna kolacja TAK, 11. Marina - zarezerwowane 12. Arturo vel ElViajero - BB ZIAD, BP gdzie indziej, wspólne kolacyja jak najbardziej smile.gif 13. grucha_75 - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 14. brat gruchy_75 (niezrzeszony) - BB ZIAD, BP Montechristo (oba zaklepane). Wspolna kolacja - TAK (byle nie watrobka icon_evil.gif ) 15. Kamandir 16. Kamandirowa, czyli moja żona Zofia icon_biggrin.gif 17. ajriszkofi 18. Kiler - jako że pokoje są 2 osobowe poszukuje kogoś kto ma wolne miejsce 19. Yuby, wierzę że ktoś mnie przygarnie. 20. zibixx do przygarniecia (nie chrapię) -dużo gadam 21. marcin_białystok - BB i BP zarezerwowane dwójki więc mam po jednym miejscu wolnym + wspólna kolacja na TAK 22. Niunia - BB i BP klepnięte, kolację wciągniemy 23.mla j.w. 24. Maro78 - BB i BP + kolacja. 25. Ania - jw. 26,27. Paula, Wojtasik - BP klepnięte, czwartkowa kolacja w hotelu -> TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ...Człwieku-Drzewo :D ...chyba pominąłeś: 28,29. Karolina, Artur - BP, kolacja ze wszystkimi - TAK ...w tym poście się dopisywali: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1612181 pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ...Człwieku-Drzewo :D ...chyba pominąłeś: 28,29. Karolina, Artur - BP, kolacja ze wszystkimi - TAK ...w tym poście się dopisywali: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1612181 pozdr, w Psepraszam :notworthy: Oczywiście , uwzględnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Gdzie rezerwuje się kolację w BP ? W związku z tym iż nie mam rozeznania w kwesti kosztów w takich wypadach mam pytanie ile jurków trzeba zabrać ze sobą na ten wyjazd pomijając koszty noclegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dopisałbym sie chętnie do powyższej listy, ale oczywiście jak sie nie da to klasycznie obejdę się smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Napiszcie proszę, o której jest wyjazd w środę z Warszawy do Bielska. Wśród tylu postów zgubiłam mi się ta godzina :icon_razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Napiszcie proszę, o której jest wyjazd w środę z Warszawy do Bielska. Wśród tylu postów zgubiłam mi się ta godzina :icon_razz: . Z tego co udało mi się odnaleźć, zbiórka i wyjazd o 16.00 spod CH Janki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Spotkanie 'Krawaciarzy' poniedziałek wieczór MASH. godzina 18-19 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a dlaczego nie może być dzisiaj? dzień jak codzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jestem uwieziony w Madrycie kompletnie w czarnej dupie. nie ma lotow, autokarow, biletow na pociag i samochodow w Avisie. Jak do jutra sie stad nie rusze to moze sie okazac ze z Budapesztu nici ;( Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi