Domi93 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów :) Jest to mój pierwszy post na forum i z góry mówię że niestety jeżeli chodzi o mechanike, serwis itp. to troche mi zielono. Moim pierwszym "czymś" z silnikiem jest niestety wysłużone suzuki TS50 z 92 roku kupione po znajomości za 1200 zł. Silnik pali, jeździ itd. Ale niestety z elektryką są problemy. Jest stara, izolacja strasznie zaniedbana i ogólnie padaka. Więc postanowiłem że sprobuję postawić nową instalację, lecz niestety nigdzie nie mogę znaleźć schematów do tego motoroweru. Czy ktoś coś wie gdzie mógłbym w sieci tudzież nie w sieci uraczyć taki schemat? Bardzo dziękuję za odpowiedzi jeżeli takie się pojawią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Jestem pewien że nie znajdziesz,wzoruj się na starej i tyle.., Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi