mirek_VN Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Pytanie, gdzie umieścić naszywkę i pin. Ja proponuję tutaj http://www.jpg.pl/inc/pop_img.php?1020713,38154,956655 Mam nadzieję, że nie muszę przeklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Pytanie, gdzie umieścić naszywkę i pin. Ja proponuję tutaj http://www.jpg.pl/inc/pop_img.php?1020713,38154,956655 Mam nadzieję, że nie muszę przeklejać. Mirek na co przykleiłeś naszywkę zapodaj jakiś pomysł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Proszę bardzo, krok po kroku. * w sklepie z cz. samoch. kupiłem za 6 zł taśmę obustronnie klejącą * z jednej strony taśmy zerwałem folię i taśmę przykleiłem na naszywkę, obciąłem nożyczkami wystające kawałki taśmy, palcami docisnąłem i pozostawiłem na kilka godzin * następnie zdjąłem folię z góry taśmy i naszywkę przykleiłem/dociskałem palcami na kurtkę rozłożoną na ławę i zostawiłem na kilka godz. do zaschnięcia Taśma jest szer. 2 cm, więc nakleiłem 3 szerokości taśmy aby pokryć całą naszywkę. Edytowane 29 Marca 2010 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Siema. Ja i chyba część z nas umieściła naszywki na lewym ramieniu kurtki (najbardziej widoczna na trasie i rasowo wygląda) i prawej piersi kamizelki. Chyba nikt do nas nie będzie strzelał jak nie będzie jednakowo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 ...też lewy rękaw, chociaż nie bardzo mi pasiło, ale słyszałem, że kto się wyłamie to stawia browar - chciałem zaoszczędzić :biggrin: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaj Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 1. Starszy - 1 2. OLCYK - 1 3. Kawa 2000 - 1 4. Arturek - 2 szt. 5. Andrzej1774- 1 szt. 6. Centek - 2 szt. 7. AndrzejC - 3 szt. 8. Papaj - 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi