ibol Opublikowano 30 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Co do tarczy, to takie jest wlasnie moje zdanie - poprawia wyglad (ale to oczywiscie subiektywna opinia)ale przede wszystkim dociaza przod. Nie widze zastosowania wprowadzania zmian w przednim ukladzie hamulcowym, coby dzialal na dwie tarcze, poniewaz jedna i tak zatrzymuje kolo w miejscu przy kazdej predkosci. Dzieki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Bardzo fajna ETZka, mi troche ten tył (zbyt kanciasty) niepasuje ale to w końcu twoj motor i twój gust. Taką owiewke to bym sam przygarnął. A jesli chodzi o tą tarcze to masz na zapas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 no nie powiem...mi sie tez sprzecik bardzo podoba...wszystko ladnie do siebie pasuje...nie ma zadnej tandety...gratuluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Śliczna MZ. Z tą owiewką wygląda naprawdę super :) :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Śliczna MZ. Z tą owiewką wygląda naprawdę super :) :D :D :D No to nie gadaj tyllko zamieniaj rometa na etezeta :D A mz swietna Moze ja swiaja tez jakos ulepsze ale zalezy mi tez na oryginale w koncu MZ to MZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Fajnie wyglada. ja swojej porobie troche fotek to tez wrzuce bo mam owiewke biale budziki i takie tam polerki np kierownicy wszystkiego co tam na niej jest tz pompa od przedniego zespokoly i reszta :) pozdro fajna owiewka skad ja wygrzebales? bo ja mam tylko tigera czarna z kierunkowskazami wbudowanymi :) pozdro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi