Sajfi Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Mam na sprzedaż Aprilkę rs 50 po lekkim tuningu: - Założony wydech LeoVince V6 - znacznie polepszyło osiągi. - Kierunki Carbon look. - Moc 11 KM - Osiągi jak u 70,80 (v-max 110km/h) - Nowa linka sprzęgła - Olej Castrol 2T - Kolor: niebieski z oklejeniem Repsol Telefonica Movistar Do motoru dodaję kompletny pokrowiec ze ściągaczami na dole. Gdy go kupowałem nie był w najlepszym stanie. Mianowicie prawa owiewka była pęknięta przy ramie i widać było, że ktoś niechlujnie próbował ją kleić. Ja poszedłem w innym kierunku i kupiłem nową owiewkę bo na "okleinach" nie lubię jeździć. Przednia czacha też jest nowiutka bo komuś się nudziło i postanowił mi ją pomalować sprayem(mam do wglądu). Polecam motorek wszystkim zaczynającym przygodę z motorami. GG: 3049198, Tel: 796 449 141 Linki do zdjęć: http://img16.imageshack.us/img16/9105/zdjcie0420e.jpg http://img709.imageshack.us/img709/2903/zdjcie0419.jpg http://img34.imageshack.us/img34/5752/zdjcie0421f.jpg Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Sajfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajfi Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Cena 6500 zł - do negocjacji. Do motoru dorzucam kask w kolorze motoru ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajfi Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Motor mogę oddać za 5500 zł. Zależy mi bardzo na pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajfi Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Oddam za 5000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajfi Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Odświeżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajfi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nowa atrakcyjna cena 4700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajfi Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Aktualna cena - 4100 zł. Zapraszam do oględzin i do jazdy próbnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Bardzo zszedłeś z ceny 2,400 zł taniej ? ,Chociaż to malowanie RS najbardziej mi sie podoba , chyba nie warto tak szybko z ceny z chodzić :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajfi Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Po prostu pilnie potrzebuję pieniędzy i stąd taka cena. Pomimo takiego spadku kwoty jaką sobię życzę za ten motor to i tak nie ma kupca :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajfi Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nieaktualne. Można usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi