ar2r Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 czyli jakoby polowke gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1774 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Moja druga połówka nie wymaga pół hektara ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 80% przybędę - 20% czas pokarze , chcę być :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1774 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Dawaj Privat dawaj. Cały zeszły sezon nie widziałem drugiego Nomada więc chyba już czas. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktogon Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ja pewnie te będę robił wszystko coby się pojawić, ale jak wyjdzie pokaże czas. Privat gdyby jednak doszło do suktku zamierzenie to można śmignąć razem z Rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ok Pany jak tylko te 20% przypasi to będę , Oktogon jak będziemy jechać to tak myślę że razem wylecimy z Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Będę na 100%. Wszystkie weekendy w sezonie siedzę na lotnisku w Przasku, a i w Fijałkowie parę wieczorów spędzonych :icon_biggrin: Dopisałem się na listę z plecaczkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Siemka Andrzej :buttrock: O żesz kurcze. To Ty prawie tutejszy jesteś. No i pewnie Marka nalewki też spożywałeś :flesje: Pozdrowionka Edytowane 29 Marca 2010 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Siemka Andrzej :buttrock: O żesz kurcze. To Ty prawie tutejszy jesteś. No i pewnie Marka nalewki też spożywałeś :flesje: Pozdrowionka Ja mało trunkowy jestem, ale działanie legendarnych nalewek widziałem :icon_biggrin: szczególne zabawa w diabelski młyn jest efektowna :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 I jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktogon Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Privat, loguj się na www.vulcaneria.pl tam jest temat dotyczący zlotu i nie tylko zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ok lecę jak strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam Wygląda na to, że mi też uda się dotrzeć. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papilion Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam Wygląda na to, że mi też uda się dotrzeć. :buttrock: Ja,jakimś dziwnym trafem od paru ładnych dni nie zaglądałem na forum,atu patrzę,zlocik.No i jasne,że jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ja chyba się już na zlot nie kwalifikuję, bo zmieniłem moto i od miesiąca ujeżdżam trampka. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi