Skocz do zawartości

ZLOCIK VULCANÓW 9-11 lipiec 2010

yamak24
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Przedstawiam pierwszą propozycję loga (własnego pomysłu).

>

Moje zdanie :

... pomysł ciekawy, logo bardzo oryginalne - nie wiem tylko czy takie kolory występują w Vulcanach (raczej w Hondach) - osobiście jestem zwolennikiem regularnych linii - po kosmetyce do przyjęcia !

A jak inni to widzą ?

Czy Moderator może wyodrębnić z tego tematu wszystkie wątki niedotyczące zlotu i wrzucenie tego w jakiś temat zbiorczy??

Potrzebni chętni do działu Vulcanerios. Czekam na maile z danymi jak w schemacie.

veni , vidi .... i oczom nie wierzę

Vulcaneria.pl

DajęMuNaZimnym i smażę

Cześć i czołem.

Jeżeli chodzi o projekt logo to jeżeli chodzi o mnie to sorry, ale nie kojarzy mi się ono z Vulcanem i generalnie z naszymi moto. Bardziej pasuje do tzw szlifierki. Ale to jest tylko moje skromniaszcze zdaneczko.

I jeszcze jedna prośba. Zgadzam się z Badgerem. Tak żeby było czytelniej, to jeżeli coś mamy zakładajmy nowe tematy.

Pozdrowionka :flesje:

Edytowane przez yamak24

Witka, będę na Zlocie ale tylko na dzionek, myślę o sobocie. Przywlokę, jak się uda jeszcze jednego Vulcaneiro. Co do logo: akcent polski musi byk, orzeł - fajny pomysł, flaga PL tyż fajniutka choć może w owalu zamknięta ?

pzdr

Szukajcie, a znajdziecie :buttrock:

http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.html

A tak w ogóle, to patrząc na zamówione miejsca to jest nas na zlocie już 18 osób. Moto wydedukowałem 12.

Ja pierdzielę. Oby tak dalej.

:crossy: :buttrock: :crossy:

Edytowane przez yamak24

Studiując od czasu do czasu forum, znalazłem info o zlocie VTX-ów w podbełchatowskim ośrodku Babie Lato (Wawrzkowizna z drugiej strony), w dniach 8-9.05.2010r. Pojawił się u nich pomysł takowy, coby się o sponsoring sklepów postarać i upustem miłym uczestników uraczyć na czas potencjalnego handlu.

Tak sobie pomyślałem, że może i nasz Klub pozyskać mógłby takiego sprzedawcę/sprzedawców z odpowiednim rabatem dla kupujących Klubowiczów i to nie tylko podczas zlotów, ale i poza takowymi imprezami?

pzdr