Badger Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 ja logo widziałem i pomysł mi się podoba, Tylko mówię wrzuć na forum, zeby się całe gremium wypowiedziało. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba2v Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) Cześć, Przedstawiam pierwszą propozycję loga (własnego pomysłu). Edytowane 17 Lutego 2010 przez Kuba2v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Cześć, Przedstawiam pierwszą propozycję loga (własnego pomysłu). Moje zdanie : ... pomysł ciekawy, logo bardzo oryginalne - nie wiem tylko czy takie kolory występują w Vulcanach (raczej w Hondach) - osobiście jestem zwolennikiem regularnych linii - po kosmetyce do przyjęcia ! A jak inni to widzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Czy Moderator może wyodrębnić z tego tematu wszystkie wątki niedotyczące zlotu i wrzucenie tego w jakiś temat zbiorczy?? Potrzebni chętni do działu Vulcanerios. Czekam na maile z danymi jak w schemacie. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) Cześć i czołem. Jeżeli chodzi o projekt logo to jeżeli chodzi o mnie to sorry, ale nie kojarzy mi się ono z Vulcanem i generalnie z naszymi moto. Bardziej pasuje do tzw szlifierki. Ale to jest tylko moje skromniaszcze zdaneczko. I jeszcze jedna prośba. Zgadzam się z Badgerem. Tak żeby było czytelniej, to jeżeli coś mamy zakładajmy nowe tematy. Pozdrowionka :flesje: Edytowane 17 Lutego 2010 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witka, będę na Zlocie ale tylko na dzionek, myślę o sobocie. Przywlokę, jak się uda jeszcze jednego Vulcaneiro. Co do logo: akcent polski musi byk, orzeł - fajny pomysł, flaga PL tyż fajniutka choć może w owalu zamknięta ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Szukajcie, a znajdziecie :buttrock: http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.html A tak w ogóle, to patrząc na zamówione miejsca to jest nas na zlocie już 18 osób. Moto wydedukowałem 12. Ja pierdzielę. Oby tak dalej. :crossy: :buttrock: :crossy: Edytowane 22 Lutego 2010 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Tutaj też jesteśmy http://www.zlotymotocyklowe.pl/zloty.php?rok=2010&miesiac=07 :buttrock: Edytowane 1 Marca 2010 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba2v Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Cześć, Aż miło popatrzeć. Yamak wielkie dzięki i szacunek. Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 W tym zgłoszeniu ładnie prezentuje się logo. Gratulacje dla wykonawców - tęgie głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Studiując od czasu do czasu forum, znalazłem info o zlocie VTX-ów w podbełchatowskim ośrodku Babie Lato (Wawrzkowizna z drugiej strony), w dniach 8-9.05.2010r. Pojawił się u nich pomysł takowy, coby się o sponsoring sklepów postarać i upustem miłym uczestników uraczyć na czas potencjalnego handlu. Tak sobie pomyślałem, że może i nasz Klub pozyskać mógłby takiego sprzedawcę/sprzedawców z odpowiednim rabatem dla kupujących Klubowiczów i to nie tylko podczas zlotów, ale i poza takowymi imprezami? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja-jo Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Witam Jeśli uda się wygospodarować czas to pakuje namiot i także przybywam chociazbyn na jeden dzień. Ale to będzie wiadomo nie wcześniej niż w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Zaj...ście. :buttrock: Dobry i jeden dzień. Tylko w miarę możliwości daj znać jak najwcześniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1774 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witaj .Dopisz mnie tam z kobietą na cały weekend i zarezerwuj z pół hektara.Jestem duży chłopczyk. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 OOOOK :lalag: Masz hektar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi