yamak24 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) Cześć Badger. Na kilku forach wpisy porobiłem. Dodałem też do tego nowego kalendarza zlotowego. Zobaczymy. Czołem Kawaleros Vulcaneros. Napewno już sprawdziliście miejsce zlotu. Ale jeżeli jeszcze ktoś nie obmacał tematu to wpiszcie adres www.fijałkowo.pl a następnie wejdźcie na: Gościniec Pod Kasztanem - Start. Tam będzie nasza baza. Nara :buttrock: Edytowane 12 Stycznia 2010 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Bardzo ładne miejsce i szacun za zaangażowanie. :smile: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) No Panowie, to tak coś na początek: VULCANERIA 2010 Wersja mocno podstawowa, tak na szybko. Dajcie znać co tam wrzucić. Edytowane 9 Lutego 2010 przez Badger Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 No Panowie, to tak coś na początek: VULCANERIA 2010 Wersja mocno podstawowa, tak na szybko. Dajcie znać co tam wrzucić. Badger na Prezydenta :) Po prostu mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Badger na Prezydenta :) Po prostu mistrzostwo. Na Prezydenta to Yamak24 Ja tylko przerobiłem swoją starą stronę. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 No Panowie, to tak coś na początek: VULCANERIA 2010 Wersja mocno podstawowa, tak na szybko. Dajcie znać co tam wrzucić. Po dopracowaniu można umieścić tutaj http://www.moto-kalendarz.pl/ i tutaj http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.html :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba2v Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Cześć, stronka bardzo łada stal jest trzeba by tylko dodać trochę ognia w końcu chodzi tu o vulcany Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 steel & fire?? Ciekawe, pomyślimy. Bardziej mi zależy na treści, kontaktach, galerii itp... Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Siemano :buttrock: Serce się raduje jak coś w temacie się rusza. PIĘĘĘĘKNIE. I oby tak dalej. Narrrrrra :buttrock: :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) Dobra Panowie, mała zmiana na stronie. Po pierwsze uznałem, że nie ma sensu robić strony tylko pod zlot - jak już robimy to dla nas wszystkich. Więć postawiłem stronę o (jak to ktoś pięknie powiedział) Vulcanerios. Może kiedyś powstanie polski chapter VROC to będziemy mieli już jakies podstawy. Pod tym linkiem VULCANERIA jest mój pomysł na mapę strony. Jak uważacie, ze trzeba coś wywalić lub dodać to dajcie znać. Mam nadzieję też na Waszą pomoc bo coś czuję że sam nie dam rady uzupełnić wszystkich działów. Yamak24, daj i jakieś namiary na siebie (wyślij na PW), muszę coś napisać o organizatorze zlotu. Jak masz jeszcze jakieś szczegóły dotyczące imprezy to tez daj znać. Mapkę dojazdu w dziale zloty umieszczać?? Uwaga: stronka na serwerze darmowym więc mogą wyskakiwać reklamy. Zbudowana na najprostszym kodzie HTML i css. Nie ma tu PHP, MySQL, skryptów javy, flasha, cms-ów itp. Także treść poszczególnych stron jest ograniczona głównie do wolnego czasu wpisującego tekst :) Ma ktoś dojście do jakiegoś taniego serwera?? Ma ktoś pomysł na adres strony?? Ta vulcaneria będzie dobrze?? Dajcie znać co robimy dalej - czy w ogóle jest sens tworzenia takiej strony?? PS. nie za bardzo miałem pomysł jak wkomponować ten ogień... Edytowane 10 Lutego 2010 przez Badger Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Dobra Panowie, mała zmiana na stronie. Po pierwsze uznałem, że nie ma sensu robić strony tylko pod zlot - jak już robimy to dla nas wszystkich. Więć postawiłem stronę o (jak to ktoś pięknie powiedział) Vulcanerios. Może kiedyś powstanie polski chapter VROC to będziemy mieli już jakies podstawy. Pod tym linkiem VULCANERIA jest mój pomysł na mapę strony. Jak uważacie, ze trzeba coś wywalić lub dodać to dajcie znać. Mam nadzieję też na Waszą pomoc bo coś czuję że sam nie dam rady uzupełnić wszystkich działów. Yamak24, daj i jakieś namiary na siebie (wyślij na PW), muszę coś napisać o organizatorze zlotu. Jak masz jeszcze jakieś szczegóły dotyczące imprezy to tez daj znać. Mapkę dojazdu w dziale zloty umieszczać?? Uwaga: stronka na serwerze darmowym więc mogą wyskakiwać reklamy. Zbudowana na najprostszym kodzie HTML i css. Nie ma tu PHP, MySQL, skryptów javy, flasha, cms-ów itp. Także treść poszczególnych stron jest ograniczona głównie do wolnego czasu wpisującego tekst :) Ma ktoś dojście do jakiegoś taniego serwera?? Ma ktoś pomysł na adres strony?? Ta vulcaneria będzie dobrze?? Dajcie znać co robimy dalej - czy w ogóle jest sens tworzenia takiej strony?? PS. nie za bardzo miałem pomysł jak wkomponować ten ogień... I tak wszystko całkiem dobrze wygląda w ostatnim miesięczniku było troszkę zdjęć i danych technicznych VN800 możesz wrzucić A vulcaneria.pl była by odpowiednim adresem strony Pozdrawiam Gregorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 kilka zmian kosmetycznych według sugestii z PW Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawos Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Badger super sprawa z tą stronką. :buttrock: Początkowo może być na darmówce, a na zlocie będzie można obgadać co i jak, i ewentualnie zrobić zrzutę na wykupienie własnego miejsca na serwerze. Można by też podczepić się z własnym forum Vulcanerii. Z pewnością po pierwszym zlocie takie forum miałoby dobry start. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) Badger super sprawa z tą stronką. :buttrock: Początkowo może być na darmówce, a na zlocie będzie można obgadać co i jak, i ewentualnie zrobić zrzutę na wykupienie własnego miejsca na serwerze. Można by też podczepić się z własnym forum Vulcanerii. Z pewnością po pierwszym zlocie takie forum miałoby dobry start. :flesje: forum podczepię jak będziemy mieli własny serwer z php i mysql. koszt domeny i serwera 100 MB to ~ 90 pln/rok, mogę się tym zająć i nawet pierwszy rok opłacić, ale trzeba będzie obgadać sprawę funduszu klubowego i skarbnika. Pytanie tylko: czy na dzień dzisiejszy ma to sens? zaktualizowałem stronkę: VULCANERIA potrzebni redaktorzy do pomocy no i oczekujemy większego zaangażowania :) Starszy, yamak24, Kuba2v dzięki za sugestie i uwagi Edytowane 14 Lutego 2010 przez Badger Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Siemka :buttrock: Zainteresowanych uprzejmie powiadamiam, że pokoje zarezerwowałem. Jeszcze odnośnie klubu. Moim zdaniem tematy organizacyjne i wszystko co się wiąże z klubem obgadamy na zlocie. Łatwiej nam to pójdzie niż dyskusja na forum. No i są jeszcze wolne pokoje na zlocik. No chyba, że ktoś woli namiot. Miejsca jest do bólu, ale po co wozić chałupę ze sobą. Pozdrowionka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi