hondacr250r Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witam interesuje mnie działanie zaworu wydechu ponieważ u mnie niby nie pracuje prawidłowo. Jak jest zamontowany, jak ma chodzic czy delikatnie czy ciężko itd. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ktory masz zawor??ten na linki czy ten napedzany z dekla sprzegla?? ogolnie bedzie mialo opor ale nic nie ruszaj jak wszystko chodzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr250r Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ktory masz zawor??ten na linki czy ten napedzany z dekla sprzegla?? ogolnie bedzie mialo opor ale nic nie ruszaj jak wszystko chodzi..... ci powiem ze lata to i sie do końca nie otwiera dopiero jak dotkne i jej pomoge tej klapce ale mi sie wydaje ze to już spaliny ją otwierają no teraz wstawiam tulejke i tlo0czek i niewiem czy to dobrze chodzi nie ale chyba raczej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi