rozek Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 I co nie jest podobny do ogara :?: Dla mnie przyopmina ogara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 No podobny do Ogara to on jest, ale silnik napewno leprzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 WitamNo ktos zapodał wiecej dokładniejszych fotek!!!!Dla mnie Tez to moto bardzo przypomina ogara!!!!!! Pozdrawiam Veteranos!! ;) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ja mam ten moto Nom wreszcie konkrety. Napisz jak się nim jedzi jakie sa osiągi awaryjność itp. No podobny do Ogara Nieprzypomina Ogara!! Jak już to ogara 205 do którego ktoś wrzucił silnik od komarka ;) Nom dobran troche przypomina ale tylko troche :( Ogar jest troche ładniejszy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 a mi sie te moto kompletnie nie podoba! nie chcialbym takiego miec nawet w super stanie i za darmo... na moj gust to jest po prostu cholernie brzydkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 niewiem jak wy ale dla mnie bomba! co wy ludzie chcecie od Ogarów???? z silnikiem jawki jest OK!!!!!! Wierchowina podobno nawtt niezły moto lecz siła Komara II "Motobike is the best" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 co wy ludzie chcecie od Ogarów???? Ja tylko napisalem że werchowina przypomina mi rame ogara 205 z wsadzonym zamiast kanciastego silnika silnik od komarka (ten stary okrągły). Sam mam ogara 200 i jestem z niego zadowolony ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Hmmm....Co do osiągów to są niezłe...tylko niestety coś się zaczęło pieprzy* i uznałem że zrobie szlif cylindra, nowy tłoczek dam....i z gaźnikiem pogrzebie. V-max mysle że około 65km/h jak się go teraz ładnie dotrze...Awaryjność to...nie najgorsza strona wiesi...jeździłem przez jakiś czas nią....i wszystko było ok do puki nie dałem się przejechać dziadkowi... a z resztą po szlifie można powiedzieć że będzie ideał. Mam jeszcze simsona s-51 enduro i Takiego włocha i musze przyznać że wierchowina ma wyśmienite tylne zawieszenie(czego o tych wszystkich motorkowych niby "up side down" powiedzieć nie można. Ogulnie dla fanów zsrr to mega bajer...Chociaż jeździć też można bo papiery są....zarejestrowana jest.No jest wszystko. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 tłoczek dam.... Jak dasz rade kupic :clap: własnie jak jest z częsciami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Jufimiuk Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 a mi sie te moto kompletnie nie podoba! nie chcialbym takiego miec nawet w super stanie i za darmo... na moj gust to jest po prostu cholernie brzydkie! Za darmo ja bym wzial - czemu nie :clap:... Troszeczke podobna do ogara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Za darmo ja bym wzial - czemu nie ... A co do przyjmowanai zadarmo to ja chetnie przyjme karzdy motocykl i motorower :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Części tzrba nieststy dorabiać.....jedyny minusna początku myślałem że można by od komara brać części ale ten silnik to się nazywa że s-58 a nie s-38Opcjonalnie mozna kupić części używane ale nie polecam...nawet jeśli są w super stanie to niestety ruskie jest ruskie :clap: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Spox motorek :clap: ile ma K/M :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi