mario33 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Po jednym sezonie na R1150GS przesiadka. Jak ma być wysoko to niech będzie lżej. http://www.bikepics.com/pictures/1815531/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Mario - gratki :buttrock: :buttrock: ..słyszałem że zajefajny sprzęt :lalag: :lalag: :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) ..słyszałem że zajefajny sprzęt super - mocy dość i lekki. bardzo jestem zadowolony. ale Ty tez widze inaczej niż kiedyś :) fajny także... Edytowane 1 Grudnia 2009 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Gratulacje...i do tego na Akrapie :lalag: :flesje: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi