CAM3K Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Moja Jawka nie gasnie. W ogole nie mialem takiego problemu. To moze byc wina kondensatora (wtedy gasnie jak silnik sie nagrzeje), świecy (IMHO nie polecam swiec od malucha, po prostu bedzie ci uciekala kiompresja). Przyczyna moze byc tez zle wyregulowany gaznik. NIE ZGADZAM sie z moimi przednmowcami, ze wszystkie silniki Jawki tak maja, jak widac nie wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Ludzie zdaje mi sie ze chyba zlikwidowalem ten problemu siebiea to calkiem z zaskoczeniacieklo mi z gaznika - tam z komory plywakarozkrecilemrablem silikonskrecilemprzychodze na nastepny dzien nie cieknieodpalam a tu szok (!) pierwszy raz nie gasnie i regularnie pracuje i nie ciekniezaczalem skakac ze szczesciapozniej sobie pojeeezdzilemzapalalem na goracymludzienie wiem jaki to moze miec zwiazekale chyba dzialasprawdze to na wiekszej ilosci uzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi