Gość Edie Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam inteligencje forum :biggrin: Mam małe pytanko: Mianowicie, jakiś czas temu miałem złamany palec reki(na rtg nawet ja widzałem, że jest przesunięcie). Lekarz włożył łape w gips tłumacząc, że on nie nastawi i trzeba liczyć, że się samo nastawi. Niestety się nie nastawiło. Była rehabilitacja i jakoś się zginał. Dostałem odszkodowanie, bla bla bla. Po niedługim czasie palca nie mogłem wyprostować i zgiąć tak jak odpowiedni drugiej dłoni.(ogólnie nie przeszkadza mi to, ale jako że jestem aktywny fizycznie : gram w piłkę na pozycji bramkarza, studiuję na AWF to wolę mieć wszystko jak najlepiej z łapką) Poszedłem do innego lekarza i ten powiedział, że faktycznie tamten miał 2 opcje, wybrał taką i trudno, miał prawo. Teraz czeka mnie operacja tego palca. Przed wypadkiem byłem ubezpieczony "w szkole". Odszkodowanie dostałem. Rok szkolny się skończył, odszkodowanie też. Czy jeśli bedę miał operację mogę liczyć na jakieś pieniądze? Jeśli tak to od kogo? Bo chyba obecny ubezpieczyciel tego nie pokryje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 oczywiscie od tego co ju brałes kase ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Istotne jest co to znaczy "jakiś czas temu". Jeśli od tamtego zdarzenia minęło więcej niż 3 lata to dodatkowego odszkodowania już nie dostaniesz. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 odszkodowanie dostałem w jakoś styczeń / luty br, a wypadek miał miejsce w listopadzie 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi