trajka66 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Wybiera sie ktoś ? Ja chyba pojade sprzętem, jeśli bedzie dobra pogoda ale to bardziej dla samej trasy, bo nic do kupienia w sumie nie mam, no i w pozku te bazary są lipne i jeszcze 10 zł zawstęp, ale info wrzucam. http://www.motobazar.poznan.pl/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) Ja się pojawię, też rekreacyjnie, bo do kupna nic nie mam. Na stronce podają info ze 12 zł, pamiętam kiedyś chyba było za piątaka. Edytowane 28 Listopada 2009 przez Przemek PbS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja jade na ten bajzel,samochodem z Wizkiem/Adamem. Ale ponoć 5 grudnia(sobota) tez w poznaniu,są jakies targi dotyczące bodajże odzieży i akcesorii motocyklowych,co do konkretów dowiem się dziś (środa) i napisze tu coś więcej. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi