aftys6 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 a ja pojdę o krok dalej... Tomek dziabnij wszystkie dzisiejsze posty... Nie o tym ten temat Mówisz i masz :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Majusz, bez obaw, sam nie będziesz... najwyżej będzie nas troje. Ja się tam wybieram w najbliższą sobotę, a jak w sobotę będzie zamknięte to kogoś tam wyślę :P Najwyżej będzie nas pięcioro :biggrin: Jutro pojadę zapłacić za mnie i za Palca - mam nadzieję, że będzie otwarte.. :bigrazz: Już się nie mogę doczekać tego spotkania :icon_exclaim: :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 bawcie sie dobrze.mnie jednak nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Potwierdzam swoją obecność Dziękuję bardzo Agnieszko za okazaną pomoc w potrzebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ahoj! Dopisałem się dzisiaj do listy -stan na godzinę 12.00 -wynosił 9 osób. Z mojej strony bedę ja + 1 kolega z forum, czyli razem 11. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Anis + Ela , Hajo + Olga = 15 Tak czy inaczej to jakoś mało nas... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekgsxr Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ilosc osob zapisanych na moto oplatek na dzien dzisiejszy wynosil 14 osob przypominam iz zapisy trwaja do 14 Grudnia 2009 i 14 zamykamy liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 (edytowane) ilosc osob zapisanych na moto oplatek na dzien dzisiejszy wynosil 14 osob przypominam iz zapisy trwaja do 14 Grudnia 2009 i 14 zamykamy liste Waldemarze własnie jade zapłacić za wyzej wymienione osoby plus kolega z niemiec jeden :) Byłem, zdążyłem, opłaciłem... Jest aktualnie 19 osób. Edytowane 11 Grudnia 2009 przez Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 W piątek o 16 zapisanych było już 27 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 W piątek o 16 zapisanych było już 27 osób. Ja byłem przed południem.... Widzę że będzie grubo jak rok temu :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dobrze... będzie śmiesznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek600v Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Powitać.Właśnie wróciliśmy z Curkiem z Niemiec,na dzień dzisiejszy zapisane są 34 osoby-stan na godzine 18.Pozdrawiam i do zobaczenia 19stego :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Już jest 41 :) Właśnie zapisałem siebie, Merha i Lonke :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 sporo nas będzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 sporo nas będzie :P Można potem iść na wiejską imprezę, taką gromadą z Gazdą na czele rozniesiemy wszystko w okolicy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi