MYCIOR Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Siemno Chce zminić swoj garczek na X-lite'a , ale to co sklepy oferują do przymiarki to porażka. Nie wiem czy wzgledu na okres (listopad) czy ogolnie to niechodliwy produkt. Ogolnie to nie jestem jeszcze zdecydownay na model X-Lite'a ale mam kilka któr mnie interesują. Potrzebuje od was info odnosnie imprez gdzie NOLANy beda w ofercie , lub info o dobrze wyposażonych sklepach. Chodzi o to aby przymierzyć kilka rozmiarów i zobaczyć kilka malowań w realu. Na necie jest wszystko, ale nie założe tego na czaszkę, a zdjęcia często odbiegaję od realu i nie uchwycą wszytkiego. dzieki za info pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 To nie są zbyt popularne kaski, więc prawdopodobnie musisz wybierać spośród dilerów importera: Dilerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ale lista dealerów zbyt aktualna nie jest, z Poznania widnieje Budzyński, który od klilku lat ma siedzibę w zupełnie innym miejscu i kasków X-L nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Średnio z tymi X-Lite'ami. Miałem kupić X-lite'a na EXPO, ale tez rewelacji nie było. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Wybierz inną markę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Narazie jeszcze sprobóje ogarnąc temat przez zimę, a jak sie nie uda to trzeba bedzie zminić upodobanie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja mam pełną oferte X Lita, ale wszystko na zamowienie :flesje: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bockscar Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam. Powoli zgromadzam potrzebny budżet na zakup jakiegś w miare dobrego kasku. Troche mi nie w smak wydawać 2600 na kask schuberth c3 pro, i 1400 za interkom do niego. Moja uwage przykół X Lite x 1003. Podwojna homologacja, 5 gwiazdekw teście sharpa swiadczy raczej o porzadnym produkcie. Jednak bardzo mało informacji na jego temat w sieci. Wiem ze marka x lite jest bardzo szanowana na Zachodzie, w Polsce mało popularna. Za cel postawiłem sobie,żeby kask był jak najcichszy.Nie musi być szczena może być integral.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi