krzysiomtx Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dzięki lionix właśnie kupiłem taki olej. mam jeszcze jedno pytanie jak zrobić dobrą mieszanke benzyny z olejem jakie proporcje, honda 125 MTX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 1:50 a ole np Castrol R2 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiomtx Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ile wlać oleju przekładnioewgo do mtx 125 pisałem we wczesniejszym poście ale nie otrzymałem odpowiedzi wlałem narzazie pół litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr250r Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ile wlać oleju przekładnioewgo do mtx 125 pisałem we wczesniejszym poście ale nie otrzymałem odpowiedzi wlałem narzazie pół litra powinno pisać na pokrywie sprzęgła na silniku ale myśle ze 650 jak wchodzi koledze do cr 125 ja mam 250 to wchodzi 850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiomtx Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nigdzie nie moge dostać tej części tj. dodatkowe miejsce systemu atack może macie jakieś linki do sklepów z takową cześcią bardzo bym prosił, albo może jakiś sposób na to bo nie moge jeździć bo piach i błoto będzie wpadało co z tym fantem mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi