roberto1002 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Impreza w Pionkach była naprawdę udana ;) Nie brałem czynnego udziału, ale Pogoń za Lisem z aparatem pomiędzy uczestnikami też dostarczyła wielu wrażeń :) TUTAJ jest kilka fotek ode mnie :cool: Szerokości, R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Fajna impreza, szkoda że devilka się nie nadaje w teren ;] Ciekawe foty. Szacun dla ludzi którzy ruszyli tyłki mimo zimna i deszczu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 No i nie znalazłem siebie :biggrin: Normalnie wszystkich kumpli dojrzałem albo na filmie albo na fotach, a mnie nie ma :biggrin: Trudno. I tak jestem zadowolony z tego, że jestem w grupie tych, którzy odnaleźli wszystkie punkty kontrolne... Co prawda na ostatnim miejscu, ale... w sumie i tak jechałem z nastawieniem na zabawę a nie na wyniki. Moja pierwsza impreza tego typu i już zaczynam się szykować na przyszły rok. Kupuję albo opony kostki albo jakieś 125 do 250 ccm :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) było spoko to ja wygrałem w tym roku :D i też nie znalazłem siebie na fotkach z trasy, ale jechało mi się świetnie. dopiero na ostatnim punkcie gość podbijając mi pieczątkę uświadomił mi że jestem pierwszy. podszedłem do rajdu całkiem luzacko i nawet nie liczyłem ile punktów zaliczyłem po drodze i nawet nie patrzyłem co mi tam podbijają tak więc byłem zaskoczony wygraną. tym bardziej że to tak naprawdę był mój pierwszy wyjazd na dużych kołach. pozdro Edytowane 8 Listopada 2009 przez motobandyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Ja serdecznie zapraszam do obejrzenia naszej relacji z tegorocznej pogoni za lisem :biggrin: Jest też kilka słów o zwycięzcy :biggrin: RELACJA E-A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi