Bouli Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 A mozna wiedzieć, gdzie, kiedy i za ile kupiłeś? Niestety nie pomogę, przykro mi :roll: dostałem ją przy zakupie Etki od poprzedniego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ciekawy ma ksztalt ta owiewka moja to jest Tiger czarna i ma kierunki takie owalne ale wole oryginalne i sobie tych dodatkowych nie podlaczylem ;) juz niedlugo fotki mej maszynki :( :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Ja miałem kiedyś etz ale z dużą szybą(jeszcze orginalną niemiecką, kupiłem ją w sklepie samochodowym bo facet o niej zapmniał i miał nówke sztuke troche porysana) Małej bym nie polecał Mogę powiedzieć że na deszcz to jest fajna sprawa bo 3/4 mojej kurtki była całkowicie sucha :D A tak jak było ciepło to mnie denerwowało że musiałem jechać z zamkniętą szybką kasku bo wiatr wiał tak w pysk że jest to nieporozumienie już przy 70km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi