wueska Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Co to za sekcja bez mechanika opiekuna;| No ale mniejsza z tym. 15 letni chłopak zazwyczaj prosi o pomoc ojca, ojciec powinien juz sobie z problemem poradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Podważa się do w odpowiednich miejscach specjalnym narzędziem lub uderza delikatnie młotkiem aby uzyskać oczekiwaną wartość. Miałem kiedyś przyjemność uczestniczyć przy takiej operacji i już nawet niewielkie puknięcie młoteczkiem miedzianym powodowało różnicę wskazań. Poza tym to kiedyś za młodu kupiłem MZ 250 od takiego właśnie machera co potrakował wał młotkiem, dosłownie i nie mogłem już dojść do ładu z tym wałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 15zł centrowanie wału kosztuje.... Najlepsi sa tacy co wysyłaja wał do regneracji pocztą;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi