fifi00 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) Witam. Ponieważ znalezione przeze mnie zestawy bixenonów do motocykla są albo zbyt drogie, albo z wielkimi przetwornicami, pomyślałem o kupnie zestawu samochodowego i odsprzedania komuś drugiej części, może do Twojego motocykla? Pomysł na tyle fajny, że koszta ograniczają się do ok. 150 zł komplet, a nie 220 jak można znaleźć na allegro. Czyli krótko mówiąc szukam osoby chętnej kupna zestawu bixenonowego do motocykla (1x żarnik, 1x przetwornica slim). Jeśli nie Ty, to może jakiś znajomy chciał zamontować sobie xenony? Sprzęt całkowicie nowy w ogóle nie używany, nawet jeszcze go nie mam w domu, bo najpierw chcę znaleźć kogoś kto by drugą część ode mnie odkupił, ponieważ nie stać mnie póki co na wydatek rzędu 250zł, niestety.. Więc sprawa wygląda tak: ja kupuje zestaw samochodowy (ok. 280 zł) i wystawiam na allegro drugą połowę zestawu (ok. 150 zł z przesyłką) NIE UŻYTEGO, a Ty możesz go kupić :) Odpisywać na tą ofertę najlepiej na gg: 7565196 ;) Pozdrawiam Edytowane 1 Listopada 2009 przez fifi00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość świerzy Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 a jaką barwę światła chcesz zakupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi00 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 a jaką barwę światła chcesz zakupić ? Osobiście chcę 8000k, ale w razie potrzeby, myślę że da rade żeby były 2 żarniki różnej barwy w zestawie (zapytanie już poleciało do sprzedającego zestaw samochodowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) Osobiście chcę 8000k, ale w razie potrzeby, myślę że da rade żeby były 2 żarniki różnej barwy w zestawie (zapytanie już poleciało do sprzedającego zestaw samochodowy). Osobiście nie polecama barwy powyżej 6000. A generalnie najbardziej naturalnie wygląda 4300-4600 na zwykłej lampie a 6000 na soczewce. Edytowane 1 Listopada 2009 przez Dziqz-tr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam. Ponieważ znalezione przeze mnie zestawy bixenonów do motocykla są albo zbyt drogie, albo z wielkimi przetwornicami, pomyślałem o kupnie zestawu samochodowego i odsprzedania komuś drugiej części, może do Twojego motocykla? Pomysł na tyle fajny, że koszta ograniczają się do ok. 150 zł komplet, a nie 220 jak można znaleźć na allegro. Czyli krótko mówiąc szukam osoby chętnej kupna zestawu bixenonowego do motocykla (1x żarnik, 1x przetwornica slim). Jeśli nie Ty, to może jakiś znajomy chciał zamontować sobie xenony? Sprzęt całkowicie nowy w ogóle nie używany, nawet jeszcze go nie mam w domu, bo najpierw chcę znaleźć kogoś kto by drugą część ode mnie odkupił, ponieważ nie stać mnie póki co na wydatek rzędu 250zł, niestety.. Więc sprawa wygląda tak: ja kupuje zestaw samochodowy (ok. 280 zł) i wystawiam na allegro drugą połowę zestawu (ok. 150 zł z przesyłką) NIE UŻYTEGO, a Ty możesz go kupić :) Odpisywać na tą ofertę najlepiej na gg: 7565196 ;) Pozdrawiam Witam Kolego nie wiesz co piszesz i co kupujesz!! Ciekaw jestem jak rozwiążesz problem sterowania bixenonem mając tylko jeden sterownik do dyspozycji :) I jak dla mnie to barwa 8000 jest nie do przyjęcia bo nic nie będziesz widział na mokrej nawierzchni ale zato szpan jak hoo hoo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Dokładnie to samo chciałem napisać .Zestaw samochodowy bixenon składa się z pięciu elementów;dwa żarniki,dwie przetwornice i jeden sterownik.I to będzie ten brakujący element do podziału. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Miałem xenon o barwie 8000k i szybko go sprzedałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi00 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Koledzy, ja nigdy nie miałem większej styczności z xenonem, a info że 8000k bedzie idealne dostałem od kumpla... Wiadomo zestaw miał jeden sterownik, ale zapewniłem od sprzedającego drugi, dodatkowo. Przede wszystkim już nie aktualne, bo dostałem cynk o równie tanio, pojedynczym zestawie z żarnikiem 5000k :) Edytowane 4 Listopada 2009 przez fifi00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi