salata11one Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Nie olej nie ubywa. Sprawdzałem to. Zmieniłem dysze na mniejszą - jest lepiej, ale rewelacji niema. Zobaczy się co będzie dalej. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 a jaka dales dysze i jaki masz gaznik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata11one Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ja mam gaznik Dellorto SHA 14... A dysze dałem 75, mam jeszcze w zanadrzu 68 włozyc. Mysle ze powinna byc w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 dellorto sha 14 12? na takim gaźniku przy pojemności 50ccm dysza jest dobra, czyściłeś filtr, a sprawdzałeś dolot powietrza do filtr czy nie jest przytkany? woda ci się nie gotuje? nie grzeje się zbyt szybko? zobacz na końcówce tłumika czy nie ma wody/nagaru/oleju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 ja bym ci proponowal zwiekszyc gaznik bo na tym to ty duzej mocy nie osiagniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata11one Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 No filtr, itd wszystko sprawdziłem. No wypluwa dosc duzo oleju przez koncówkę wydechu. Możliwe że cały czas mam za duzą dysze. Bo na tej 68 ona latała jeszcze przed remontem i spoko było dopuki sie tłok nie skonczył. A wtedy po szlifie musiałem włozyc większą. To mozliwe, że jak teraz wróciłem do pojemności nominalnej znowu chce tą dysze. Gaźnika nie ma co zmieniac osiągałem na nim prędkości rzędu 100km/h. Więc starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi