PriweR Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) Czesc Mam popsutą jedną lage i przez zime chciał bym zrobić sobie cały przód, ale chciał bym założyć amortyzatory upside down. Od jakiego motocykla psował by przód albo jakie lagi pasowały by w pólki od f3 czy bedą one psowały? chciał bym wiedziec wysztko na ten temat, bo jestem kompletnie zielony, najlepiej pasowała by mi wymiana samych lagów ale wymiana kompletu razem z półkami też wchodzi w gre. Edytowane 25 Października 2009 przez PriweR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 czeka cie napewno wymiana lag razem z polkami srednica lag upside down jest o wiele wieksza niz zwyklych taka zawiecha jest w gsxr i zaciski szesciotloczkowe tez sa mozna fajnie moto odmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 954 ? vtr (sp) ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi