dcz333 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 5400 zl. Z wizami i przelotem. Powodzenia ;) Mam nadzieje ze w grudniu będzie gotowy film z wyprawy. Long way round to nie bedzie - nie plakalismy wieczorami w namiotach. Ale to w koncu aktorzy, potrafia i to udawac ;) Hahaha, miękkie pały na motocyklach których nie ogarniali ... Szczerze myślałem ,że ten wyjazd was więcej kosztował ... ps. Film napewno będzie niesamowity. Tak szacuje po tej fotorelacji. Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Szczerze myślałem ,że ten wyjazd was więcej kosztował ... nie żartuj :bigrazz: gdyby to kosztowało 5400 to bym zaraz się pakował :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Sambor pozazdrościć wyprawy no i ... odwagi. Gratuluję i czekam na film. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Zajebistość, a ja myślałem, że będąc w Albani to widziałem koniec świata :biggrin: a tam jeszcze lepiej, może kiedyś pojadę, tylko nie mam z kim... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 [...], może kiedyś pojadę, tylko nie mam z kim... :evil: ...a ja to chcialbym miec tylko taki problem w tej kwestii :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi