KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Oooo na Ursynowie dużo fajnych miejsc :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Oooo na Ursynowie dużo fajnych miejsc :icon_mrgreen: np. Karpielówka Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 No więc pijemy tu http://www.browarmia.pl/index.php?strona=8&lang=0 od godzinki 20, rezerwacja na nazwisko Potocka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Może ...... Nie pytaj tylko coś zaklep i napisz, co zaklepałaś. Dobrze byłoby, gdyby to było w cywilizowanych rejonach a nie np. na Usrynowie czy za rzeką :icon_twisted: . pzdr Igor, masz coś do zarzecznej wawy??? :icon_twisted: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Igor, masz coś do zarzecznej wawy??? :icon_twisted: :bigrazz: To nie jest przedmiotem dyskusji w tym wątku :icon_razz: . :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Kiedyś tam fajna jadłodajnia była, lorneta i galareta i inne .... a teraz jakaś Browarmia ....... feee :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Aśka mnie też dopisz do listy na piątek. Poza tym wiszę Igorowi piwo więc będzie okazja :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Miśka! Jak ja Cię dawno kobito nie widziałam! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Aśka, to juz z rok będzie. :banghead: Poza tym termin jest dobry bo mam w sobotę tj. 24-go urodziny więc potraktuję spotkanie z Wami w charakterze prezentu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Kiedyś tam fajna jadłodajnia była, lorneta i galareta i inne Klaudiusz, ale to bylo dawno .... 15 lat temu to tam sie dzialo, oj dzialo :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Aśka, to juz z rok będzie. :banghead: Poza tym termin jest dobry bo mam w sobotę tj. 24-go urodziny więc potraktuję spotkanie z Wami w charakterze prezentu :buttrock: Nom. Przy mikołajach zeszłorocznych.... I cieszę się, że tak mi niechcący się zgrało z urodzinkami. Nie będzie, że bez powodu pijemy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Ok w takim razie i ja się pojawię choć nie wiem czy będę pił he he. Wiem wiem jest to możliwe he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Dzięki za spotkanie. Strasznie miło było Was spotkać po tylu latach ;) No i Miśka - wisimy Ci ogromne ilości browarow :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Dzięki wszystkim przybyłym za udane spotkanie :notworthy: Możecie się już czuć zaproszeni na następne moje 16-ste urodziny Aśka nie przesadzaj z tymi latami :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) Miśka - moja najlepsza koleżanko :biggrin: - miło było poznać :smile: Edytowane 24 Października 2009 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi