Badyl1 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 witam pozdrawiam wiec mam taki problem ze albo mam pecha albo juz faktycznie trudno o czesci do tego motoru potrzeba mi lancuch - wezme z dida bo wiem ze moze byc 520 albo 520 V albo 520 VN na 112 ogniw zebatki przod i tyl oryginaly drogie i czesto dostepna tylko przednia wiem ze sa zamienniki z sunstara tylko wie moze ktos jak sie nazywaja jakie maja wymiary itd? jesli ktos ma jakis dobry sklep to prosze o pomoc bo nawet w honda plaza - glowny dealer hondy z warszawy nie ma np tylniej zebatki a przednia kosztuje 112 zl co jest rozbojem w bialy dzien jak za zebatke do kawasaki kx stalowa kuta dalem 60 zl bodajze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 panikujesz - spory wybor tak na przod jak i na tyl jest w larssonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi