Aganieszka Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) Ze względu na to, że nasz kolega Stasio (Stanley) jest bardzo skromnym i wstydliwym człowiekiem, ja, za jego pozwoleniem i w jego imieniu, przekazuję ważną informację - więęęc, Stasio wydaje córkę za mąż i byłbym bardzo wdzięczny, gdybyśmy zorganizowali piękną paradę motocyklową :crossy: Z powodu tego, że termin wesela to 14.11.2009r. wszystko będzie uzależnione od pogody. Równie dobrze, może padać śnieg, ale(!) równie dobrze może być w miarę fajnie (jak np. rok temu w Dzień Mikołaja :biggrin: ) W każdym bądź razie, Stasio już dziś serdecznie zaprasza, coby sobie weekend zarezerwować :smile: (więcej informacji bliżej danego terminu) PS Rodrigez serdecznie dziękuje po raz kolejny za świetną paradę i serdecznie zaprasza na (jesienno-zimowego) grilla PRAWDOPODOBNIE za tydzień, w sobotę (24.10.2009r.) :biggrin: Nawet jakby padało, to dach jest!! :flesje: Kooooniec. Edytowane 17 Października 2009 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 WITASKI! Jeśli pogoda pozwoli to na 2oo przybędziemy coby Stasiową córkę godnie przeprowadzić przez tę cienką linię pomiędzy stanem panieńskim a mężatką. I mam takiego pomysła,który Agnieszko mogłabyś jeśli możesz przekazać Parze oblubieńców i Stasieńkowi. Otóż: czy goście weselni mogliby zamiast kwiatów dla Młodych podarować Im maskotki lub słodycze a Oni przekażą je za naszym pośrednictwem Dzieciakom na Mikołajki ,dołączając się w ten sposób do Akcji Mikołajkowej? To może niezbyt kulturalne z mojej strony chyba fajnie byłoby coś takiego zorganizować? Pozdrawiam --- Joaśka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Nie wiem na ile ten pomysł wypali, bo takie informacje to zapisane są raczej w zaproszeniach, ale przekażę ową prośbę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Będzie dobrze jak pogoda dopisze!!!!!!!!!! :buttrock: A z tymi miśkami to dobry pomysł :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrigez65 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ze względu na to, że nasz kolega Stasio (Stanley) jest bardzo skromnym i wstydliwym człowiekiem, ja, za jego pozwoleniem i w jego imieniu, przekazuję ważną informację - więęęc, Stasio wydaje córkę za mąż i byłbym bardzo wdzięczny, gdybyśmy zorganizowali piękną paradę motocyklową :crossy: Z powodu tego, że termin wesela to 14.11.2009r. wszystko będzie uzależnione od pogody. Równie dobrze, może padać śnieg, ale(!) równie dobrze może być w miarę fajnie (jak np. rok temu w Dzień Mikołaja :biggrin: ) W każdym bądź razie, Stasio już dziś serdecznie zaprasza, coby sobie weekend zarezerwować :smile: (więcej informacji bliżej danego terminu) PS Rodrigez serdecznie dziękuje po raz kolejny za świetną paradę i serdecznie zaprasza na (jesienno-zimowego) grilla PRAWDOPODOBNIE za tydzień, w sobotę (24.10.2009r.) :biggrin: Nawet jakby padało, to dach jest!! :flesje: Kooooniec. Witam;) Na prośbę nowożeńców(że mają impreze firmową) a chcą z nami spędzić mile czas,chcę zmienić termin termin grilla z soboty na niedzielę(25.10.2009)Zbiórka przwidziana na godz.14.00(nowego czasu).Dojazd do i z....na własnym zakresie;) Zapraszam w podziękowaniu za piękną paradę na skromne rancho;) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Termin coraz bliżej to wkońcu o której jest ta parada :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Termin coraz bliżej to wkońcu o której jest ta parada :crossy: :crossy: Czy ktos moglby podac konkretna godzine i miejsce zbiorki... moze przy znosnej pogodzie przewietrzylbym moto ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam Ja jestem zawalony robotą ale jak godzina podpasuje to może może kto wie. Prosze o jakies konkretne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 [...](więcej informacji bliżej danego terminu)[...] No Agnieszka... juz jest blizej terminu - dawaj info :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Hello, czemu jeszcze niekt nie podał info co, jak i kiedy? pogoda jakby sie klarowała, motonga dawno nie ruszanego bym przegonił a tu nic.... Edit: Oki, rozmawiałem ze Stanleyem i mamy być u niego na 14:45, więc zbórka na lotosie o godzinie 14:20, czekam do 14:30 i ruszam pod jego dom (w łucce) oczywiście jak nie będzie lało. Edytowane 13 Listopada 2009 przez Markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrigez65 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Hello, czemu jeszcze niekt nie podał info co, jak i kiedy? pogoda jakby sie klarowała, motonga dawno nie ruszanego bym przegonił a tu nic.... Hej;) Pisze w imieniu Stanleya;) Jeśli pogoda dopisze i pozwoli to oznajmiam;) Zbiórka (14 listopad sobota) w Łucce Kolonia o godz. 14.45 Wyjazd młodych do kościoła jest planowany o 15.00.Zapraszam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 złozcie mlodym zyczenia od nieobecnych. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 a ja dzisiaj po pechowym piatku wiem ze jutro zamiast paradowac bede tyrał. dziekuje to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Byłbym pozbawiony czci i wiary i cofnąłbym się w stadium rozwoju, gdybym nie nawiedził tak wartościowej i szlachetnej jednostki ludzkiej jaką jest STASIO ! Będę o 14.00 na lotosowej bęzyniarni (może kawcię spiję w jakimś miłym towarzystwie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi