cbr1100XX Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam jestem nowy na forum i potrzebuje małej pomocy.Feralnego dnia 14 lipca 2007 w godzinach popołudniowych w Gliwicach przy skrzyżowaniu ulic traugutta i piwnej,pod wiaduktem miałem kolizje na motorze honda cbr1100xx koloru czarnego.Poszukuje ewentualnych świadków tego zdarzenia.Wiem że takowi istnieją bo nie jeździłem w tym dniu sam.prosze o pomoc 501 345 090 Grzegorz.dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Temu się po 2 latach przypomniało :clap: No, ale powodzenia Edytowane 12 Października 2009 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) Temu się po 3 latach przypomniało :clap: No, ale powodzenia Może nie warto rzucać w szkołę kamieniami.Proponuję zacząć chodzić na lekcję matematyki. Edytowane 12 Października 2009 przez rad3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Może nie warto rzucać w szkołę kamieniami.Proponuję zacząć chodzić na lekcję matematyki. nie mów że ty chodziłeś :icon_mrgreen: ale jak można trochę kaski z ubezpieczenia to do 10 lat trzeba walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 :flesje: Tak jest trzeba walczyc :clap: Ale chyba kolega zapomnial ze tu na forum slaba pamiec maja :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ale długie ręce do brania kasy :icon_mrgreen: opowiedz co było to się zgłosimy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi