Dj_KoLcZyK Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam jak w temacie poszukuje serwisówki do Kawasaki KZ 550 1983r najlepiej po polsku lub taka z której by dało skopiować tekst aby go do słownika online wrzucić . Bo mam trochę problemów z tym motorem i teraz przez ten okres chce go zrobić . Wiec jak macie coś o tym modelu proszę o umieszczeniu bo szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć dzięki z góry i pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam jak w temacie poszukuje serwisówki do Kawasaki KZ 550 1983r najlepiej po polsku lub taka z której by dało skopiować tekst aby go do słownika online wrzucić . Bo mam trochę problemów z tym motorem i teraz przez ten okres chce go zrobić . Wiec jak macie coś o tym modelu proszę o umieszczeniu bo szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć dzięki z góry i pozdrawiam serdecznie . Robiłem kz 550, mam książki, odezwij się na gg: 5396190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi