GothAngel Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam wszystkich, Chciałbym podzielić się z wami moją pasją podróżowania motocyklem. Do tego celu w wolnym czasie projektowałem serwis internetowy, na którym każdy może napisać o swoich przygodach, podróżach na jednośladzie. Chętnie również wysłucham waszych opinii zarówno pozytywnych jak i negatywnych. Gdyż nić tak nie wpływa na jakość jak konstruktywna krytyka. Adres pod którym znajduje się serwis: MotoStory.eu - pasja podróżowania motocyklem (www.motostory.eu) Serwis został uruchomiony w piątek wieczorem dlatego artykułów na ten moment nie ma wielu. Mam nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie. Pozdrawiam, GothAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Witam, Dobry pomysł. Jeżeli autor nie ma nic przeciwko, proponowałbym ten temat przerzucić do "Podróży". Tam na pewno więcej osób odwiedzi tę stronę i, sądzę, szybciej się rozwinie. Do tego celu w wolnym czasie projektowałem serwis internetowy, na którym każdy może napisać o swoich przygodach, podróżach na jednośladzie. GothAngel Na plus, że każdy może wrzucić swoje relacje. Spoko pomysł. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi