szeryf Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 motocykl ma 100koni i niewiem czy to tylko blokada czy jakas slabsza wersja bo w danych technicznych w necie wystepuja dwie 155 i 100 koni wlasnie.jak blokada to jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Wiem, ze modele na Europe mialy zwezke w ukladzie wydechowym, ale z tego co pamietam to mialy 125 koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Wiem, ze modele na Europe mialy zwezke w ukladzie wydechowym, ale z tego co pamietam to mialy 125 koni. 125 byly podobno na Wielka brytanie a 100 na Niemcy i Austrie. Z tego co dopytałem to sa to gazniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Popatrz w gażniki prawdopodobnie ma założone kryzy. Wyciągnij je wyreguluj gażniki i :biggrin: już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi