kojot17 Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 dzieki ... jak to mowia na lakierze sie nie jezdzi,ale patrzac teraz na moto nie chcialbym innego koloru. Najwazniejsze ze sie super prowadzi i jest mega elastyczny silnik.. reszta przyjdzie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Zacny szerszeń, gratulacje :clap: Aaaaa to nówka .... Gratulacje ...... Tyson, przestań chlac .... to nie szerszeń ale XJota :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) Zastanów się jakie brednie napisałeś. Zawsze uważałem, że powinno się go wyłączać. Na poprawcie moich słów pozwolę sobie wstawić link do konkurencyjnego forum, bo tylko to znalazłem tak na szybko: http://forum.scigacz.pl/post-22968.html&highlight= Edytowane 20 Października 2009 przez DawidP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patyk Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Zawsze uważałem, że powinno się go wyłączać. Na poprawcie moich słów pozwolę sobie wstawić link do konkurencyjnego forum, bo tylko to znalazłem tak na szybko: http://forum.scigacz.pl/post-22968.html&highlight= Konkurencyjne forum jest ble ;) Tak na serio to w każdej instrukcji obsługi masz napisane, że jest to awaryjne odcięcie zapłonu, w razie "W", nic poza tym. Gasisz jak chcesz mi nic do tego ale nie ucz innych :bigrazz: Ja tego przycisku nie uzywam wcale, swoją droga pamiętam jak po pierwszym tys. kilometrów wyłączył mi sie przypadkowo na stacji benzynowej... hehe, ze trzy minuty dochodziłem co się stało motongowi (jechałem w deszczu i myślałem, że to winowajca całego zamieszania) już chcialem próbować odpalić "na pych" ale się spostrzegłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Gratuluje nowego sprzęta :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Gratuluje nowego sprzęta :lalag: Dzieki Olek... Juz myslalem ze sie nie przestana sprzeczac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 sorry o czym Wy piszecie!!?...gratuluje stary;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 sorry o czym Wy piszecie!!?...gratuluje stary;] Dzieki... spelnilo mi sie jedno z wileu marzen.. O to czy wylaczajac silnik uzywa sie czerwonego guzika na kierownicy. Ja przylaczam sie do zdania ze czerwony guzior jest od awaryjnego wylaczania moto. Ja mowie ze mam moto a tu sie o jakis guzik sprzeczaja :bigrazz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 znawcy, nie przejmuj sie...jeszcze raz gratuluje....YAMAHY górą!!!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak600 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Siema, Gratulacje... fajna ta Yamaha i nawet widzialem ja na zywo, bo spotkalismy sie ostatnio na trasie jak byles w Krasniku, pozdrawiam szerokosci :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Siema, Gratulacje... fajna ta Yamaha i nawet widzialem ja na zywo, bo spotkalismy sie ostatnio na trasie jak byles w Krasniku, pozdrawiam szerokosci :buttrock: To Ciebie pytalem o rekawice...? jesli tak to pamietam. dzieki ze sie zatrzymales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak600 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 I co kupiles gdzies te rekawice? To ja dzieki bo sobie nowa Xj-ote obczajilem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 I co kupiles gdzies te rekawice? To ja dzieki bo sobie nowa Xj-ote obczajilem :icon_biggrin: Nie kupilem... w Krasniku ciezko o takie rzeczy... pozniej juz daleko nie jezdzilem,wiec te ktore mialem daly rade.. Prosze bardzo:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi