bogdanrr Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Aprilia sl 1000 odpala jedziesz 300 metrow silnik gasnie i tak na okraglo , pompa paliwa podaje sprawdzona , filtry czyste . Na zegarach sweieci sie serwis , ma to cos moze wspolnego z tym defektem ? Moze ktos pomoze ! Dzieki. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) jak sie swieci service to moze byc problem, jest to zegar ktory wlacza sie co 7.500km i przypomina o wymianie plynow i innych zeczy u mnie jak sie zaswiecil pierwszy raz to jak wrzucilem na luz to moto odrazu zgaslo, ale odpalilem i pojechalem dalej ale nei przeciaglem tego wiecej niz 20km wiec nei wiem jak sie zachowuje potem Sparwadz jaki masz przebieg to bedziesz wiedzial o ile jest przeglad przeciagniety a service kasuje sie tak LAP (blenda) + R na zegarach przez 5 sekund Edytowane 25 Września 2009 przez Whiplash666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Wg mnie lampke serwis nie bedzie miale nic wspolnego z problemem. To tylko wskaznik ktory wlacza sie co xxkm. Musze sieprzyznac ze wyjzdzalem ostatnio w 1000km trase, po 200km zapalila sie lampka, zapomnialem kiedy ostatnio serwisowalem. Pojechalem dalej, wrocilem do domu, zrobilem serwis i wszystko gra. Sprawdziles elektryke (masz resety przy srarcie?) i wezyki paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Aprilia sl 1000 odpala jedziesz 300 metrow silnik gasnie i tak na okraglo , pompa paliwa podaje sprawdzona , filtry czyste . Na zegarach sweieci sie serwis , ma to cos moze wspolnego z tym defektem ? Moze ktos pomoze ! Dzieki. :banghead: witaj mam tez Aprilie Sl. i ostatnio mam ten sam problem i swieci mi sie serwis - sprawdzilem pompe , iskre, i zasilanie wtrysku -wyszlo mi ze nie ma zasilania na wtryskiwacze ale nadal nie moge sobie poradzic z tym problemem wszyscy mechanicy wysylaja mnie na serwis motocyklowy jak sie cos wiecej dowiem to napisze i prosze jesli Ty bedziesz wiedzial to daj znac -pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi