kal Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 mam jeszcze jedno pytanko: czy wybrac kawasaki er 5 czy suzuki gs 500, to ta sama klasa motorow, a cena tez podobna (kawasaki nieiwle drozsze).poradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Czesc kal , nie wiem czy czytałeś marcowy Świat Motocykli, ale tam było porównanie tych dwóch motorków.I chyba z tego co pamietam, to Paweł nawet napisał pod kogo jaki motocykl by bardziej pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kal Opublikowano 23 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 niestety nie czytalem :) , moze jeszcze zdaze kupic, ale jesli masz mozliwosc zeskanowania to podeslij mi na [email protected] dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kal Opublikowano 28 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 wielkie dzieki za pomoc. chyba sie zdecyduje na suzuki ze wzgledu na pozycje jazy. jak motor to "lezec" a nie "siedziec" :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi