Skocz do zawartości

Kupie FZS 600/ Fazer

Wasil
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście wolałbym kupić całego i samemu przerobić na streeta zachowując wszystkie oryginalne części.

Po pierwsze dlatego, że zdecydowana większość fazerów przerobionych na streeta oferowanych do sprzedaży jest przerabiana z powodu oszczędności przy naprawie powypadkowej - więc jest dużo większe prawdopodobieństwo trafienia "miny".

Po drugie dlatego, żeby przy sprzedaży móc wrócić do oryginału, lub choćby pokazać, że przeróbka nie była spowodowana tym co napisałem powyżej.

Oczywiście zdarzają się czasem profesjonalnie przerobione rodzynki z bezwypadkową przeszłością, ale znaleźć takiego jest podobnie łatwo jak spotkać yeti...

No chyba, ze chcesz koniecznie streeta i najlepiej tanio, a stan ma być po prostu "jeżdżący", to takiego znaleźć nietrudno...

Edytowane przez ptaq_

to ze wiekszosc przerobionych to powypadkowe to wiem, nie mowie ze zalezy mi super na tym zeby był bezwypadkowy itp, moze byc po jakims szlifie (byle nie jakims bardzo duzym, ze zostało złozony z dwoch :)) ale chodzi o to jak po tym "wypadku" zostanie naprawiony, zeby był jakos dobrze pomalowany (jak tego wymagał) itp.

Na mine nie trafie nie boj,tzn moze trafie ale nie kupie wtedy, wiem co i jak przy zakupie moto.

Edytowane przez Wasil

Mam do sprzedania gołego fazerka na podwójnej soczewce, napisałem do kolegi PM-ke. Pozdrawiam.

Wszystkie mocowania do oryginalnych owiewek są więc można spokojnie wrócić do oryginału :)

Edytowane przez Karol90Fazer