Playerkidd Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Witam w najblizszym czasie mam koledze uszczelniacze w lagach zmieniac i nie mam serwisowki do tego motocykla V-star 1100 z 2004 czyli nie wiem ile oleju tam sie powinno wlac, jesli ktos ma serwisowke lub z innych zrodel wie to prosilbym o podpowiedz pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Spróbuj stąd: http://www.torrentreactor.net/find/v-star-...-service-manual Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Playerkidd Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 dzieki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi