Skocz do zawartości

Wielka prosba do uzytkownikow Hondy XL XR 600!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Skladam Honde Dominator, jednak uproszczona, a´la militarna wersje - przod wlasnie jak w XL, XR, bez wszystkich plastikow.

Mam lampe i owiewke, ale nie wiem jak to jest oryginalnie montowane.

Czy ktos z uzytkownikow w/w modeli moglby zrobic pare fotek zamocowania lampy, zegarow i owiewki z przodu? lub chociaz jakies szkice. i przeslac mi na maila?

Bylbym dozgonnie wdzieczny!

Witam - dzieki za objasnienia , i dzieki Kazmir za rysunek pogladowy.

Dominatora nie szkoda, bo jak go dostalem w swoje rece to nie za wiele tam bylo do odzyskania:) To znaczy silnik ok, ale wyglad zewnetrzny pozal sie boze. Z przednich plastikow nic nie odziedziczylem. Poza tym bardziej podoba mi sie taka maksymalna proscizna : "form follows function".

Tak wiec kupilem za grosze blotnik i maske i skladam przod jak w XL.

Pytanie gdzie moge kupic takie paski, ktore mocuja lampe? na rysunku nr 8. Jakbyscie moze zapodali fote lub rysunek jak sa mocowane jeszcze zegary, to juz bym mial wszystko co mi w tym temacie trzeba.

Pozdrawiam serdecznie.

Cze...

Gumowe uchwyty lampy występują w zestawie Polisportu (lampa z owiewką + 4 gumy)

Na Allegro jest taka lampa. Sam taką kiedyś zakładałem. Kosztowała mnie 135zeta nowa. Do małych sprzętów jak najbardziej, ale do „prawdziwej jazdy" sprzętem moim zdaniem się nie nadaje (max moc żarówki 25/25W - plastikowy wkład) chyba żeby to przerobić

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=22733136

Wspominałeś o przodzie XL. Masz może taką część na zbyciu - plastikowa osłona bezpieczników (zaznaczona czerwonym kółkiem na rysunku)

Poczta - zobacz katalog XL 600

Pozdr....