Robcio Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 VC15: kolego jakim zlotem?? masz pojęcie co to zlot?? czytaj najpierw zanim cos napiszesz VC15 pomyślał pewnie: "wielu tu prawdziwych motocyklistów... jadą na jakiś piknik? ...napisze ZLOT!" A i tak został posądzony o nieznajomość znaczenia tego słowa :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VC15 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 zlot czy piknik bez znaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 dla mnie róznica spora. miłej zabawy na PIKNIKU..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Różnica jest zasadnicza... Na zlocie raczej nie stroni się od napojów alkoholowych, a przynajmniej nie widziałem takiego zlotu. W klasztorze (lub imprezie przez niego organizowanej) raczej nie wypada pić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Nie róbcie dymu o jedno słowo, bo to już się nudne robi. Koniec tematu czy to lot czy piknik. Bez offtopowania proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi