gacu76 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witam potrzebuje odnowić środkowy wkład odblask w reflektorze po prostu z racji wieku odszedł , ps koledzy macie jakieś namiary na jakieś :flesje: zakłady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Na allegro swego czasu reklamowal sie jegomosc, ale cus widze ze aktualni ego brak.... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 allegro->Regeneracja reflektorow->szukaj pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek425 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam potrzebuje odnowić środkowy wkład odblask w reflektorze po prostu z racji wieku odszedł , ps koledzy macie jakieś namiary na jakieś :flesje: zakłady ? Czołem Kolego, Ja odnawiałem w moim AWO u Pana Huberta Cugiera Hubert Cugier ul.Szkolna 46 64-000 Turew 695-642-141 [email protected] i jestem zadowolony. Przesłałem mu szpej pocztą a on desłał tą samą drogą. Całość kosztowała chyba ok 65 zł. Powodzenia Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Czołem Kolego, Ja odnawiałem w moim AWO u Pana Huberta Cugiera Hubert Cugier ul.Szkolna 46 64-000 Turew 695-642-141 [email protected] i jestem zadowolony. Przesłałem mu szpej pocztą a on desłał tą samą drogą. Całość kosztowała chyba ok 65 zł. Powodzenia Wojtek Dzięki kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ja bym tylko prosil na przyszlosc aby adresy firm i fachowcow umieszczac w odpowiednim i w tym celu zalozonym temacie. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi