INK Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Kto może podpowiedzieć, jaki olej należy wlać do skrzyni biegów Suzuki GN125? Mam instrukcję po niemiecku i po francusku, ale w nich ani słowa o oleju w skrzyni. Na skrzyni widać korki wlewu, spust i wkręt, który być może oznacza prawidłowy poziom oleju. Przy okazji - moze z tego powodu, że w skrzyni jest za mało oleju - kiepsko chodzi sprzęgło i wyskakuje luz (ciężko go ustawić w czasie jazdy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 olej jest jeden smaruje zarowno skrzynie jak i silnik, stad nie znalazles i nie znajdziesz nic na temat oleju dedykowanego specjalnie do skrzyni biegow Twojego motocykla... pozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INK Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 olej jest jeden smaruje zarowno skrzynie jak i silnik, stad nie znalazles i nie znajdziesz nic na temat oleju dedykowanego specjalnie do skrzyni biegow Twojego motocykla... pozdr Dzięki ! Nawet trochę to podejrzewałem. Całe szczęście, ze nie wlałem do skrzyni Castrol MTX, bo już miałem poważny zamiar tak zrobić. To by był MIX. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi