-=SiwY=- Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Cześć, mam takie pytanko... :flesje: jestem posiadaczem ogarka z silnikiem jawki i chcialbym go przerobic, a dokładnie o niczym innym nie marzę, jak o wymianie zawieszenia, gdyz jezdze po lasach i drogach polnych, a seryjne zawieszenie- no nie oszukujmy sie- jest za twarde i ma za maly skok....czy ktos moglby mi poradzic jakie amorki pasuja do tego sprzetu??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 grrrrrrrrrto sobie kup crossa jak chcesz po lesie jezdzicniszczyc biedny zabytekdobra twoja sprawaamorki mozesz dac od charta lub etzki (z tego co pamietam)lub kazde inne ktore pasuja o wiekszym skoku zainwestuj lepiej w cos innego OGAR NIE JEST DO LASU!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SiwY=- Opublikowano 22 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 zle mnie troszke zrozumiales, chodzi mi glownie o drogi polne...:flesje: a niestety nie stac mnie na nic innego...jakbym mial kasiorke to bym se zapodal jakiegos porzadnego crossa, ale niestety...ale dzieki za podpowiedz see ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 zawieszenie na tyl : amorki od wsk :) przod : hmm, wymiana sprezyn na mocniejsze (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Tył jak już ktoś napisał amory od MZ niektóre mają regulacje na dwie lub jedna osobe ustawisz na 2 i cały czas bedzie wyższy :) A z przodem to słyszałem że chłopaki kombinowali z przedłurzaniem sprężyn. Albo z zawieszeniami od innych motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SiwY=- Opublikowano 22 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 no wlasnie sie zastanawiam czy widelec od mz-tki bedzie pasowal...dzieki wszystkim za rady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 zawieszenie na tyl : amorki od wsk przod : hmm, wymiana sprezyn na mocniejsze (?) Niemożna kupic mocniejszych chyba ,ze kupisz nowe 8 zł od sztuki. :| :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi