str_18 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witam ;) Pomyslalem o zalozeniu tematu o LTZ 400, poniewaz na taki wlasnie sprzet zbieram pieniążki i chcialbym go koniecznie zarejestrowac. Potrzebne będą do tego kierunki i klakson. Z tego co wiem, światła ma już seryjnie wraz ze stopem. Nie wiem jak jest z klaksonem, jest on w standardzie? Kolejna sprawa to kierunki. Znajdę w ltz jakies podłaczenie i co najwazniejsze ma przelozniki kierunkow? Może znajdzie sie paru posiadaczy quadow marki suzuki i rozkręcą ten temat. Ahh bym zapomniał. Kupno quada mam w planach na Grudzień-Luty. Oczywiście linki do fotek wrzuce do tego tematu. PS. Nie zawsze mam dostęp do internetu aby zajrzec na forum wiec moge rzadko odpisywac. Do Polski zjezdzam co 3 tyg. ale zaraz po przyjezdzie bede tu zaglądał albo w trasie jak znajde neta. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi