lwys Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Zwracam się z prośbą o informację, jakie były orginalne kolory tych maszyn, może ktoś zna nr lakieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Rozne byly, zalezy jaki model, czarne, czerowno-biale, zolto-biale. Troche wiecej konkretow potrzeba... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lwys Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Zwracam się z prośbą o informację, jakie były orginalne kolory tych maszyn, może ktoś zna nr lakieru? Orginał był pomarańczowy, tylko tych pomarańczy jest bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Podepnę się do tematu. Jestem w trakcie remontu WSK 125 Kos i zastanawiam się jaki kolor lakieru wybrać. Akryl ale jaki ? żółty, czerwony, czarny - pomarańcza była w oryginale z białymi (lodowymi) błotnikami. Wiesia to 98% oryginału :biggrin: zmieniłem dętki - opony z 83r. oraz kierownicę (z CZ350) wygodniejsza i ładniejsza ;) Co do Kobuza to były w czarnym oraz pomarańczu. W książce nie znalazłem nr lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Najbardziej obok czarnych podobaly mi sie bialo-czerwone, no ale to juz kwestia gustu i upodoban... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi