APRILIA_RS_125 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Witam posiadaczy Aprili mam takie pytanie ,a mianowicie gdzie można kupić dobre części do modeli rs 125? Chodzi mi głownie o sklepy z częściami silnikowymi! Linki do stron mile widziane! (najlepiej polskie sklepy) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitrox89 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Aaaaaalegro, aha ;D larsson.pl sklepmotocyklowy.pl Najlepiej kupować na allegro. Z silnikowymi problemu nie ma, bo masz silnik Rotaxa, ale z plajzdikami i pierdołami to jest problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Witam posiadaczy Aprili mam takie pytanie ,a mianowicie gdzie można kupić dobre części do modeli rs 125? Chodzi mi głownie o sklepy z częściami silnikowymi! Linki do stron mile widziane! (najlepiej polskie sklepy) pozdrawiam! Najlepszy sklep w polsce http://www.allegro.pl/search.php?string=rs...8&category=4071 podzwonisz popytasz i napewno dostaniesz czego potrzebujesz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi