manka Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 bułem i widziałem - nie wiem kto był bardziej zaskoczony - pracownicy że przyjechaliśmy, czy my że dzieciaków nie ma bo pojechały na rowerach na wycieczkę.... ... na szczęście nastąpiło szybkie przegrupowanie - i wbrew organizatorom, nalot się udał!! Raz dwa pojechaliśmy do sklepu ogarnąć miskę - ognisko się zrobiło w 5 minut - a główna atrakcja nalotu przyjechała między innymi pod moją dupą (czyt motocykle) ot co - ORGANIZATORZY - żółta kartka i tyle i właśnie dlatego się udało zaskoczenie było ale i szybka organizacja w efekcie dobrze wyszło :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Czyli suma sumarum dziaciakom frajde sie zrobilo i to sie liczy :clap: :buttrock: :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) To co fenix wypisuje ze: pelna kiszka ?? :eek: Az mnie sie nie chcialo wierzyc ze cos bylo nie tak, ale .... skoro byl, widzial to wie jak bylo :icon_eek: fenix prawdę pisał na początku zaskoczenie nikt nic nie wie organizatorów brak :banghead: ale sytułacja ogarnięta w mig została ściepa na kiełbaskę i zakupy, konkursy wymyślone, dzieciaki powożone mi się podobało (nam się podobało ) ps: mały michałek najmłodszy i taki smutny był ale jak wpychał w siebie kolejną krówkę to mu buzia poweselała. heh moja choroba nazywala sie praca...a tak to chociaz mogl bym Cie poznac :P Powozic dzieciaki....i co to ma znaczyc ze do przyszlego roku??Jeszcze w grudniu są Motomikołaje na które już teraz zapraszam :icon_razz: w grudniu to chyba samochodem. ja tam poznałam dużo ludzi ale za cholerę nie wiem który to był fenixs ,pewnie tak samo byśmy się poznali i my nie wiedząc nawet że się poznajemy więc nie ma czego żałować. :biggrin: Edytowane 26 Września 2009 przez manka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Manka rok temu bylo nas kolo 150motocykli (morsów-mikołajów było koło 200) :P Fotki są gdzieś na forum :) Nie było tak źle...ślisko nie było...mimo porannych opadów deszczu,później wyjrzało słońce :-) Ja tam Fenixa ostatnio pod Fortem Wola widziałem(ale wtedy był bez płonącej przyłbicy) :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 fenix prawdę pisał na początku zaskoczenie nikt nic nie wie organizatorów brak :banghead: ale sytułacja ogarnięta w mig została ściepa na kiełbaskę i zakupy, konkursy wymyślone, dzieciaki powożone mi się podobało (nam się podobało ) ps: mały michałek najmłodszy i taki smutny był ale jak wpychał w siebie kolejną krówkę to mu buzia poweselała. w grudniu to chyba samochodem. ja tam poznałam dużo ludzi ale za cholerę nie wiem który to był fenixs ,pewnie tak samo byśmy się poznali i my nie wiedząc nawet że się poznajemy więc nie ma czego żałować. :biggrin: Ja to ten w kasku z areografem - trudno nie poznać :-)))) Manka rok temu bylo nas kolo 150motocykli (morsów-mikołajów było koło 200) :P Fotki są gdzieś na forum :) Nie było tak źle...ślisko nie było...mimo porannych opadów deszczu,później wyjrzało słońce :-) Ja tam Fenixa ostatnio pod Fortem Wola widziałem(ale wtedy był bez płonącej przyłbicy) :icon_razz: bardzo możliwe - ogarniam zawsze ogumienie w tomi-moto po drugiej stronie ulicy - a że tydzień temu dostałem od DD na dalibora blachowkręt w tylną oponę to musiałem się pokazać u chłopaków :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Ja to ten w kasku z areografem - trudno nie poznać :-)))) bardzo możliwe - ogarniam zawsze ogumienie w tomi-moto po drugiej stronie ulicy - a że tydzień temu dostałem od DD na dalibora blachowkręt w tylną oponę to musiałem się pokazać u chłopaków :-D to wiem kto ty jak wracaliśmy to na światłach przed markami w okolicy remberszczyzny się spotkaliśmy.i na dalibora cię widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 troszkę się ociągaliście po trasie :-D wyjechałem z 15 min po was :-D ja miałem za duży kask nieco i przy 248km/h kask zgniatał mi nos do czaszki :-) ale uśmiech twój na światłach było widać wyraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 troszkę się ociągaliście po trasie :-D wyjechałem z 15 min po was :-D ja miałem za duży kask nieco i przy 248km/h kask zgniatał mi nos do czaszki :-) ale uśmiech twój na światłach było widać wyraźnie uśmiechałam się bo ja serdeczna dziewczyna jestem. dogoniłeś nas bo my tak rekreacyjnie 170 km/h tak się jeżdzi w grupie i gs-em :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 uśmiechałam się bo ja serdeczna dziewczyna jestem. dogoniłeś nas bo my tak rekreacyjnie 170 km/h tak się jeżdzi w grupie i gs-em :icon_mrgreen: Ale narzekacie że puszki nie używają lusterek a sam musiałem się przebijać przez Wasze stado - nikt mi nie zrobił miejsca :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ale narzekacie że puszki nie używają lusterek a sam musiałem się przebijać przez Wasze stado - nikt mi nie zrobił miejsca :-P fenix jak ty ponad 200 miałeś na liczniku to jak struś pędziwiatr tu patrzymy jesteś zaraz cię nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 fenix jak ty ponad 200 miałeś na liczniku to jak struś pędziwiatr tu patrzymy jesteś zaraz cię nie ma ;) oooooooooo i tu przesada - to wy jechaliście pewnie 80km/h a ja poprostu gnałem 110km/h - tyle ile można max na drodze expresowej :icon_mrgreen: zaraz nas za spam pogonią :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi