PGR Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 OSbe to kaski że tak można powiedzieć dla "Polaków" Są całkiem niezłe, tyle, że naklejki zaczynają z nich odchodzić i niektóre elementy odklejają ale stylistyka całkiem niezła i przede wszystkim cena przystępna. Jeśli ktoś nie oczekuje rewelacji - będzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunderman Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja mam kask Osbe Tornado i sobie go chwalę. Ogólnie dobrze wycisza i ma spoko wentylacje. Cena też jest przystępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v-rod Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Osbe Tornato, ja też kupiłem w czarnym macie. Został dokładnie przemalowany na czarny połysk. Wyciszenie, ok, wentylacja - hmm, raczej ciągła.Maska jest zrobiona z pianki, im prędkość większa tym bardziej się przykleja do twarzy. Ale wygląd ma kosmiczny, nie wiadomo gdzie patrzeć, czy na moto, czy na głowę jeźdźca :) Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez v-rod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi